Prima pagină » Când îți va fi dor de mine …adu-ți aminte..că tu m-ai lăsat să plec….

Când îți va fi dor de mine …adu-ți aminte..că tu m-ai lăsat să plec….

by Inimă Albastră
423 views

Când îți va fi dor de mine …adu-ți aminte..că tu m-ai lăsat să plec….

Și-atunci.. nu ți-am cerut să privești înapoi la tot ce-a fost frumos….nu ți-am cerut să te gândești de doua ori…nu ți-am cerut nimic…doar ți-am spus să fii pregătită de ceea ce va urma….acum imploră-mă …

Și m-ai privit cu ochii tăi… nepăsători atunci….și ai crezut că lacrima din colțul ochiului…e o furtună din cer coborâtă în sufletul meu….acum mă implori în fiecare seară……..să plec din gândurile tale….

Și-acum aflii ce-nsemnau cuvintele mele….și-acum vezi lacrima mea…ca o speranță a ta….și-ai vrea furtuna aceea să-mi fie înca-n suflet și tu să o alungi….dar ai avut totul…și-acum..nu mai ai nimic…ești doar tu..și eu..în visul tau…..

CITEȘTE ȘI :  Se-ntâmplă să găsești iubire în locuri simple și ciudate...

Mă rogi în fiecare noapte să-ți fiu din nou în brațe….mă rogi să-ți spun o vorbă cu ochii mei căprui..mă rogi să-ți dau un zâmbet…mă rogi să-ți ating trupul…să simți căldura mea….te zvârcolești..te chinui…mă dorești….

ADVERTISMENT

Totuși, ar trebui să ne considerăm niște fericiți. Niște privilegiați! Nu toți au șansa în această viață să cunoască sau să întâlnească adevărata dragoste. Să adune clipe alături de ea. Să rămână cu amintiri de neprețuit. Într-o viață care de cele mai multe ori e liniară și nu foarte spectaculoasă, în noi s-a născut un univers. Un univers de culoare, de emoții, de trăiri. Am reînvățat să trăim. Am știut că suntem vii! Am făcut lucruri nebunești. Am râs ca niciodată. Am simțit un dor nebun.

CITEȘTE ȘI :  Atunci când iubești pe cineva...

Ne-am transformat în câteva clipe din ape line în ape înspumate, din jar în vulcani, apoi în liniște absolută oglindiți într-un alt suflet. Toate acestea nu sunt ceva care să trebuiască îngropate în noi alături de durere. Trebuiesc păstrate și lăsate să ne ajute să înaintăm în continuare. Trebuie lăsate să ne ajute să luminăm din nou. Pentru noi. Pentru acea iubire. Pentru cei care au nevoie de faruri în clipe grele. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat, trebuie să păstrăm acele clipe nestemate pentru a fi oameni mai buni, mai frumoși, mai plini de iubire.

Le păstrăm de apă vie, de aer curat… de stea a nordului nostru și poate într-o zi, vom învăța din nou să luminăm corect pentru ca dragostea să ne întâlnească din nou. Cine poate ști? Poate să apară de oriunde, oricum și total neașteptat!

CITEȘTE ȘI :  Oamenii intră în viața ta, te privesc și îți vorbesc...

Și-acum..te lupți cu tine…cu dorințe….dar nu mai poți să faci nimic….acum când îți e dor de mine….Și simți că nu mai e nici o speranță…!!!!

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy