Prima pagină » Când se pierde iubirea și sentimentele, pierzi…

Când se pierde iubirea și sentimentele, pierzi…

by Inimă Albastră
0 comment

Când se pierde iubirea și sentimentele, pierzi… privirea, zâmbetul nu mai e plin de viață și te contopești în uitare.
Cum poți să pierzi totul când se pierde iubirea… absolut totul, dar totul, absolut totul e în pericol…

Așa se scurge totul, precum nisipul fin în clepsidră… și marea e furioasă… și nu sunt cuvinte, nu sunt vorbe să exprime acel sentiment de pierdere.

Tu știi cel mai bine cine sunt… de unde vin… și unde plec…

Sunt aici de câte ori ai nevoie de mine și-ți dau tot ce pot să-ți dau… și-mi iei tot… apoi pleci?!

Spune-mi unde te găsesc?!… Tu știi cât te iubesc??… Așa cum pot eu… eu, în felul meu… prostesc și ștrengăresc…

Mai mult decât atât, dintre rațiune și simțire, nu-mi pot controla bătăile inimii mele când ești aproape… Mă trezesc cu gândul mai mereu la tine.

ADVERTISMENT

Ah, la dracu cu toată lumea asta idioată și cu percepțiile lor eronate. Aseară am cunoscut doi oameni superbi. Doi oameni care se iubesc dincolo de limitele unei societăți bolnave și infestate de prejudecăți tâmpite!  O să vină și ziua când am să vă povestesc și despre ei. Poartă o poveste ce merită dusă mai departe. O poveste de iubire ce se trăiește în culise, nu pe facebook sau pe blog. O poveste din care fiecare dintre noi ar putea să învețe că dacă vrei cu adevărat reușești! Și dacă iubești lupți. Nu renunți. Nu la tine și nici la cel de lângă tine!

Dragostea mea e una nebună! Plină de momente ce te lasă pentru o clipă fără respirație. Cu mulți nervi, dar și cu multă fericire. Și fericirea se arată. Pe chip. În ochi. Dragostea mea e una absurdă. Cu multe nopți nedormite. Unele de dor. Altele de drag. Cu drumuri făcute spre acel loc pe care l-am numit acasă doar ca să nu uit cum e să fiu eu cel care cade și își sfărâmă sufletul ca o piatră sub lovitura de grație a unui ciocan.

Sărutul tău, privirea ta, mângâierea ta pe trupul meu plin de dorință, îmi este sete de tine… și vreau mai mult, mult mai mult…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy