Prima pagină » Cândva vei întâlni pe cineva…

Cândva vei întâlni pe cineva…

by Inimă Albastră
174 views

Cândva vei întâlni pe cineva care nu te va face să te întrebi ce este dragostea. De obicei în viață căutăm pe cineva doar pentru a nu fii singuri. Să avem pe cineva alături. 

Dar ca de obicei, nu găsim dragostea adevărată. Găsim doar pe cineva care să ne umple spațiile goale din inimă pentru câteva luni. Pentru a umple un vid din viața noastră pentru câteva săptămâni. Și asta nu e iubire. E doar ceva temporar. E doar o pelerină temporară cu ce ne acoperim inima. E doar o umbră neagră semipermanentă care ne acoperă tot albul din viața noastră. E doar o confortabilă mână pe care o ținem când suntem copleșiți de singurătate. E o mică îmbrățișare alături de un mare sărut. E doar ceva ce avem nevoie atunci când nu vrem să fim singuri.

Dar uneori vei găsi pe cineva care nu va fi doar temporar.

ADVERTISMENT

Cândva vei găsi pe cineva care te va face să realizezi că toate persoanele dinaintea acestuia au fost doar iluzii. Nu a fost dragostea devărată. Și vei găsi pe cineva care nu te va face să te întrebi ce este iubirea.

Vei găsi pe cineva ce te va ține de mână la bine și la rău. Acel cineva va pune un semn pe inima ta, care va descoperi cât de specială și strălucitoare este inima ta. Vei găsi pe cineva la care să privești și să îți lumineze ziua.

Dragostea sa va fi permanentă. Va fi ceva ce nici măcar nu credeai că poate exista. Și ea va exista pentru totdeauna. Indiferent de obstacole.

Nu ți se pare posibil așa ceva? Ți se pare un basm. O iluzie. Ceva ce nu credeai nici într-un milion de ani că se va întâmpla. Dar cândva, o vei găsi. Vei găsi dragostea pentru care te-ai rugat și ai sperat. Și când o vei găsi, vei realiza că totuși este posibil.

Și acea dragoste pe care ai căutat-o tot timpul, va fi ceva ce nu te va părăsi vreodată…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy