Prima pagină » Ce caută bărbații când își aleg o parteneră?

Ce caută bărbații când își aleg o parteneră?

by Inimă Albastră
189 views

Ce caută bărbații când își aleg o parteneră? Să fie atrăgătoare? Normal, doar aspectul fizic e primul pe care îl observi.
 Dar când petreci mult timp cu o persoană, trebuie să te atragă și alte lucruri la ea. Am bifat zece din calitățile cele mai căutate de reprezentanții sexului tare.

1. Are o viața a ei și știe cum să profite de lucrul asta.
Adică are grijă de ea, are un stil propriu și găsește și timp să petreacă alături de familie și prieteni. Îi place să călătorească, nu se abține când are poftă de un desert cu multe calorii și, într-o zi însorită, profită din plin de o plimbare în aer liber. Pe scurt, iubitul ei nu este centrul universului, iar dacă este singură, nu-l așteaptă pe El ca sa poată să înceapă să trăiască.

2. Niciodată nu face prima mișcare. Știu că ești confuză, dar lor le place să fie vânătorii, nu vânatul. Problema este deja mult prea dezbătută. Privește din alt punct de vedere și gândește-te că dacă tu faci mereu primul pas, îl suni și planifici toate întâlnirile, nu ai să-ți dai seama niciodată dacă el este interesat cu adevărat de tine sau îi este doar mai comod așa. Cu siguranță el nu-și pune atâtea probleme, așa că lasă-l să te caute.

CITEȘTE ȘI :  10 sfaturi pentru a avea un mariaj fericit

3. E sexy, fără să pară ușuratică. Adică știe să flirteze folosind gesturi fără tentă sexuală (să-i pună mâna pe frunte), dar atât de incitante. Asta la începutul relației. Cu timpul relația devine mai serioasă și mai intimă, și gesturi afectuoase și ușor incitante sunt potrivite în public.

ADVERTISMENT

4. Așteaptă până să facă sex. Pare demodat, dar bărbaților le place așa. În plus, atunci când faceți sex, corpul tău elimină un hormon care te face mai drăgăstoasă. Poți să confunzi acest sentiment cu altele mai de valoare.

5. Face lucruri care să arate că îi pasă. Adică gătește pentru el, sau îi spală rufele. Nu ca o îndatorire, ci ca o plăcere. Are un spirit matern dezvoltat. Asta spune multe despre ce fel de mamă o să fie o femeie.

CITEȘTE ȘI :  10 sfaturi ale cuplurilor fericite

6. Îl sprijină mereu. Îl ajută să strălucească mereu, îl încurajează și nu uită sa râdă la glumele lui. Are încredere în el și îl îndeamnă să-și îndeplinească visele. Iar când visele lui sunt nerealiste, are diplomația unui politician când îi spune să se reorienteze.

7. Nu îl presează. Asta e o calitate foarte importantă, pentru că bărbații nu suportă nici un fel de presiune sau amenințare. E mai bina să eviți să-l suni de multe ori pe zi, să faci aluzii legate de viitor, chiar dacă ție ți de pare cât se poate de normal. Ei nu simt nevoia să ia mereu pulsul relației. Și în fond au dreptate. Mai bine te bucuri de ea.

CITEȘTE ȘI :  De ce are nevoie o relație ca să reziste ?

8. Nu suporta mitocăniile. Din partea nimănui. Nici măcar din partea lui. Dacă el știe că există o penalizare, e probabil să nu încalce regula.

9. Stai calmă. Nu există nici un motiv ca lui să-i fie frica de ea. Bărbații urăsc femeile care plâng fără motiv, dar la fel de mult pe cele care sunt mereu suspicioase.

10. E inteligentă. Deși se spune tocmai invers, un bărbat adevărat chiar își dorește o parteneră cu câțiva neuroni. O astfel de femeie poate să analizeze corect o situație și să dea sfaturi bune.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy