Prima pagină » Ce dezvaluie stiinta despre sarut.

Ce dezvaluie stiinta despre sarut.

by Inimă Albastră
192 views

Ce stii despre sarut? Potrivit rezultatelor oferite de un studiu foarte amplu efectuat la Universitatea Oxford din Marea Britanie, banalul sarut are efecte foarte speciale asupra oamenilor.

Studiul a fost realizat pe un lot de 900 de persoane, cu varstele cuprinse intre 18 si 63 de ani, iar rezultatele sunt cu adevarat surprinzatoare.

ASADAR, IATA CE DEZVALUIE STIINTA DESPRE SARUT:

1. Frecventa saruturilor este legata in mod direct de cat de bine merge o relatie. Cu cat sunt mai multe, cu atat relatia e mai buna.

2. Cuplurile stabile considera ca sarutul este la fel de important ca sexul.

ADVERTISMENT

3. Persoanele care nu sunt inca un cuplu considera ca sarutul este mai important decat sexul.

CITEȘTE ȘI :  10 creaturi bizare din adâncul mărilor

4. Prin sarut, la nivel subconstient, fiecare dintre cei doi parteneri evalueaza cat de compatibili sunt din punct de vedere sexual.

5. Cercetatorii sustin ca primul sarut intre doua persoane da startul unei ecaluari a calitatilor genetice ale posibililor parteneri.

6. Femeile au o nevoie fundamentala de un sarut satisfacator, atunci cand aleg un partener pe termen lung.

7. Barbatii acorda mult mai putin interes unui sarut, decat o femeie.

8. Pentru femei, sarutul este la fel de important ca sexul, avand in vedere ca reprezinta mentinerea unei relarii intime sufletesti.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy