Ce fel de bărbaţi ne pun pe fugă?

Ce fel de bărbaţi ne pun pe fugă? La această întrebare fiecare femeie are o listă lungă în cap, în principal, pentru că a sărutat mulţi broscoi şi, poate, încă îl aşteaptă pe Făt-Frumos. Amuză-te, consumă-te…
… şi aprobă sau nu părerile forumistelor Unica.ro în materie de bărbaţi şi defectele acestora care ne pun pe fugă.

ADVERTISMENT

Aspectul fizic nu contează doar pentru bărbaţi. Femeile sunt şi ele extrem de interesate şi tipicare când vine vorba de înfăţişarea unui bărbat. Uneori, ei ne pun pe fugă la o simplă măsurare din cap până-n picioare.

Look: Metrosexual sau masculin?

Ei bine, această dezbatere poate dura secole. Îl preferăm pe stilatul David Beckham sau pe durul Gerard Butler?

În ceea ce priveşte igiena corporală, părul de pe corpul bărbatului este un aspect ori îndrăgit, ori detestat.

Corina_unica încearcă să scape de firele rebele din sprâncenele iubitului aşa că ştie ce poruncă să-i pună iubitului ei de fiecare dată când pierde un pariu: “Stai la pensat!”.

“Pe mine, un pic de cochetărie mă încântă la bărbaţi, dar în mică măsură! Dacă devine o preocupare obsesivă, efectul e exact pe dos, mă dezgustă”, precizează ea.

Ingrid îşi manifestă şi ea “fobia” faţă de păr. Ei nu-i plac bărbaţii care au “păr până în vârful degetelor, pe spate, pe piept, atât de mult încât să le iasă afară de sub cămaşă”.

CITEȘTE ȘI :  Semne că ai găsit bărbatul perfect

Girl_in_love povesteşte că soţul ei îi respectă gusturile şi scapă de părul nedorit de pe tot corpul.

Nuka caracterizează aceste obiceiuri ca fiind “îngrozitoare”. Un bărbat trebuie sa fie curat, dar nu cochet, declară aceasta.

Verona completează spusele Nukăi. În opinia ei, bărbaţii care dau o atenţie exagerată modului în care arată nu sunt bărbaţi adevăraţi. Ea nu ar vrea să fie cu un tip care petrece mai mult timp în oglindă decât ea.

“Un bărbat trebuie să fie mereu fresh şi să atragă prin inteligenţă şi bun simţ, nu prin cât de mult gel are în păr sau cât de lăcuite îi sunt unghiile”, explică Verona.

În ceea ce priveşte vestimentaţia un bărbat trebuie să fie prezentabil, pentru a nu le pune pe fugă.

Moisadana foloseşte o imagine vizuală grăitoare: “Nu-mi plac bărbaţii care se îmbracă de zici că i-au fugărit câinii pe stradă, cu haine rupte şi decolorate”, spune ea.

ADVERTISMENT

Ingrid ar ocoli un bărbat, dacă acesta nu s-ar îmbrăca asortat. “Deşi lor le este mai uşor să se asorteze, unii nu ştiu să o facă. De exemplu, îmi plac mult bărbaţii îmbrăcaţi la costum, dar nu-mi place când văd o cravată neasortată cu restul costumului”, menţionează aceasta.

CITEȘTE ȘI :  5 semne care îți dau de înțeles că nu e un tip serios

Ei bine, l-ai văzut, l-ai plăcut, ce rămâne de făcut? Evident, să-i analizezi şi conţinutul ambalajului, care poate ascunde la fel de multe defecte ce te îndepărtează cât ai zice “Oh, nu!”.

Atitudinea lui şi obiceiurile de prost gust

Metrosexualii vin la pachet cu o atitudine “devastatoare”, consideră Ingrid. Îl dă ca exemplu pe un bărbat care îşi schimbă în permanenţă avatarul pe internet, alternând poze “hot” cu el în ipostaze de fotomodel. O astfel de atitudine o lasă rece, indiferent cât de arătos ar fi bărbatul.

Un tip nu ar trebui să se concentreze pe înfăţişare, cât ar trebui să o facă pe ţeluri şi obiective înalte, consideră Corina_unica. Pe ea o fascinează bărbaţii care au în plan, cel puţin, să construiască cea mai tare maşinărie, să ajungă pe Marte sau să descopere leacul pentru cancer.

Alexandra este ceva mai “realistă”. Pe ea o irită bărbaţii care consideră femeia “un simplu aparat de gătit şi de procreere sau un rău necesar”. O mai pun pe fugă cei care fug, la rândul lor, de responsabilităţi, cei care nu ştiu ce este respectul şi cei care sunt indiferenţi sau repeziţi când ar trebui să fie tandri.

CITEȘTE ȘI :  De ce femeilor le plac barbatii mai in varsta?

Bărbaţii care se gândesc doar la plăcerea lor sunt de lepădat.

Alexandra recunoaşte că nu-i plac bărbaţii egoişti în dormitor şi nici cei lipsiţi de fantezie.

Mikyangel pune mare preţ pe trăirea actului, aşa că îi trece cheful dacă bărbatul transform partida de sex într-un sport de performanţă.

Nuka este şi mai explicită. Dintre lucrurile care o inhibă pe ea în dormitor se numără: bărbaţii “repeziţi”, porniţi pe “o idee” şi care propun “direct”, cei care nu sună cu zilele, dar se aşteaptă la “lucruri măreţe” atunci când îşi fac apariţia, dar şi cei lipsiţi de spontaneitate şi pasiune în aşternuturi.

Uneori găsim defecte de nesuportat abia în viaţa de cuplu.

Mikyangel spune că detestă scenele de gelozie ale bărbaţilor sau şantajele emoţionale. Nici cei care dau ordine sau se consideră superiori intelectual şi se poartă ca atare, nu sunt mai brezi.

S-a votat! Femeile Unica.ro ştiu ce vor şi ce Nu vor în materie de bărbaţi şi nu le este frică să ridice standardele astfel încât să se simtă împlinite total.

ADVERTISMENT