Prima pagină » Ce înseamnă dacă te sărută pe frunte

Ce înseamnă dacă te sărută pe frunte

by Inimă Albastră
212 views

Te sărută pe frunte? Un sărut este exprimarea afecțiunii și deseori transmite mesaje ascunse despre sentimentele celui care sărută.

Unul dintre cele mai întâlnite săruturi în societatea noastră este sărutul pe frunte. Părinții își sărută copii pe frunte, rudele apropiate fac asta, verii, chiar și unii prieteni fac asta.

Dacă ai fost sărutată de un iubit pe frunte ai simțit un pic de confuzie și nu ai știut cum să reacționezi la un asemenea gest. Poate te-ai gândit că îi miroase gura sau ești prea mică de înălțime ca să se coboare să te sărute pe buze. Sigur te-ai gândit că poate te place ca o prietenă, nu ca iubită.

CITEȘTE ȘI :  Orhideea neagra

Există însă diverse motive și semnificații ale sărutului pe frunte

Poate fi o binecuvântare fără cuvinte

Da, bătrânii fac asta de obicei nepoților, dar iubitul tău are sentimente sincere pentru tine și vrea să aibă grijă de tine. Un asemenea bărbat este unul de păstrat.

Afecțiune fără intenții sexuale

ADVERTISMENT

Iubitul tău te iubește și un sărut pe frunte denotă că te respectă și că pune pe primul loc dragostea și nu partea intimă a unei relații.  E genul de bărbat care poate sta intins pe iarbă lângă tine, privind stelele. Este un romantic veritabil.

Respect, adorație și grijă

Dacă te sărută dimineața pe frunte înseamnă că te adoră cu adevărat. În multe culturi acest sărut matinal este forma supremă de respect și onoare.

CITEȘTE ȘI :  4 întrebări pe care să i le pui înainte să aveți o relație serioasă

Nu este egoist

Iubirea poate fi de foarte multe feluri, dar egoistă nu va fi niciodată. Dacă iubitul tău te sărută pe frunte, pe fugă înseamnă că are nevoie de tine în viața lui și te va iubi indiferent de greutățile vieții.

Respect și protecție

Sărutul pe frunte poate fi și semn că el te vede ca parte importantă din viața lui și vrea să te protejeze.

Un sărut pe frunte este un sărut al sufletului!

Cea de-a treia chakra, cea a sufletului se află pe mijlocul frunții. Deci, bărbatul care te sărută pe frunte, te sărută pe suflet.

Un sărut pe frunte poate fi înțeles și ca un prim sărut, ca un sărut care deschide o relație. Poate indica și o relație care va rămâne strict platonică.

CITEȘTE ȘI :  3 atitudini cu care femeile ii sperie pe barbati

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy