Ce le place de fapt femeilor la barbati

Un nou studiu – ce le place de fapt femeilor la barbati – realizat pe un esantion de 200 de femei a conchis ca de fapt femeile apreciaza la barbati unele trasaturi fizice la care cu siguranta acestia nu s-ar fi asteptat.

ADVERTISMENT

Astfel, majoritatea barbatilor cred ca femeile sunt atrase de o talie subtire sau de bicepsi dezvoltati, in schimb studiul arata ca femeile sunt atrase de total alte trasaturi ale barbatilor.

Asadar iata ce le place de fapt femeilor la barbati:

1. Pe primul loc se afla umerii. Studiul a aratat ca femeile sunt atrase mult mai mult de barbati care au umerii lati, decat de barbati cu umerii mai putin dezvoltati.

CITEȘTE ȘI :  De ce are nevoie o relație ca să reziste ?

ADVERTISMENT

2. Pe al doilea loc se afla gatul. Femeile sunt atrase de barbati cu gatul definit, fara gusa si fara ceafa dubla.

3. Pe locul 3 in preferintele femeilor se afla parul lung. Se pare ca femeilor le place ca barbatul sa aiba parul lungut si des.

4. Pe locul 4 se afla picioarele. Mai precis, femeile sunt atrase mai mult de barbati cu picioarele lungi si subtiri sau de barbati cu picioarele mai scurte, dar musculoase.

5. Pe locul 5 se afla pieptul. Se pare ca femeile pun accent pe un piept dezvoltat in ceea ce prioveste preferintele la barbati abia in utlima instanta, daca niciuna din trasaturile de mai sus nu este destul de evidenta.

CITEȘTE ȘI :  5 lucruri pe care femeile le gasesc atractive la barbati

ADVERTISMENT