Prima pagină » Ce sa faci ca sa se indragosteasca rapid

Ce sa faci ca sa se indragosteasca rapid

by Inimă Albastră
185 views

Nu exista o reteta a cuceritorilor de profesie, ci doar cateva mici trucuri care pot face pe cineva sa se indragosteasca rapid.

Iata ce seduce o persoana inca de la primele intalniri ca sa se indragosteasca rapid:

Naturaletea

Nimeni nu agreeaza persoanele false, asadar comporta-te cu naturalete si vei placea din prima. Evita sa te prefaci, pentru ca mai devreme sau mai tarziu adevaratul caracter va iesi la iveala. Daca esti o persoana sensibila, nu incerca sa fii dura doar pentru ca asa iti imaginezi ca i-ar placea partenerului/partenerei.

E posibil sa incurci rau borcanele si lucrurile sa stea tocmai invers. Fii cat se poate de natural/a si cu siguranta vei avea numai de castigat.

CITEȘTE ȘI :  3 semnale ca nu e interesata de tine

Rabdarea

Nu te avanta sa faci avansuri inca din primele momente ale celor dintai intalniri. Imaginea pe care o vei crea va fi de persoana frivola, careia nu ii sta gandul decat la sex. Rabdarea este o virtute care cucereste fara doar si poate.

Asadar, castiga teren facand uz de ea si nu altfel daca vrei sa il/o faci pe cel/cea de alaturi sa se indragosteasca.

Privirea

ADVERTISMENT

Modul in care privesti spune multe despre tine si poate cuceri extrem de rapid. Devino oglinda celui/celei din fata ta. Cuvintele de admiratie flateaza pe oricine, asadar priveste cu incantare si, mai mult decat atat, rosteste cu voce tare impresiile bune pe care ti le face.

CITEȘTE ȘI :  Ce să fac să păstrez mereu alături de mine această iubire

Libertatea

O prima intalnire nu inseamna deja o relatie. Cu atat mai mult, nu deveni brusc posesiv/a. Lasa lucrurile sa vina de la sine si nu iti sufoca potentialul partener de viata cu atentie sau cu gesturi de tandrete nelalocul lor in aceste momente. Ofera-i libertatea si spatiul de care are nevoie, iar ceea ce vei obtine va fi respect.

In plus, sansa sa ii ajungi mai repede la inima este mult mai mare.

Senzualitatea

Feminitatea si masculinitatea sunt calitatile care atrag barbatii, respectiv femeile. In vreme ce cei dintai au o sensibilitate pentru femeile delicate si sexy, ele sunt incantate sa vada un barbat care emana virilitate. Nu iti ascunde, asadar, aturile, ci joaca pe aceasta carte, care poate deschide foarte simplu calea spre succes.

CITEȘTE ȘI :  Semne că ai găsit bărbatul perfect

Insa ai grija la modul in care o exploatezi, pentru ca ce e mult strica si in acest caz.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy