Ce să nu faci niciodată dacă nu vrei să fii doar o aventură

Știi ce să nu faci niciodată dacă nu vrei să fii doar o aventură? Un bărbat îndrăgostit de o femeie va face orice pentru a o câștiga. Dacă partenerul tău nu a denumit relația voastră, probabil că faci unele lucruri greșit. Vezi ce nu ar trebui să faci ca să fii mai mult decât o aventură.

ADVERTISMENT

Nu te purta ca și cum ai vrea doar o aventură

Dacă ați ajuns în pat din prima seară și îi spui constant că nu ai nicio așteptare de la el, nu te gândi că va veni să îți spună că ești sufletul lui pereche. Nu are cum să îți ghicească gândurile. Fii rezervată când discutați despre așteptările tale și poate cu timpul lucrurile vor evolua de la aventură la ceva serios.

CITEȘTE ȘI :  Sindromul puterii la femei

Nu îl ignora

Dacă vrei ca el să te privească ca pe o relație serioasă, încearcă să îi arăți că este important pentru tine. Nu va crede că ești îndrăgostită lulea dacă îl vei trata cu mai mult respect, ci va începe să te privească și el cu mai multă atenție.

Nu ignora semnele care te anunță că nu este disponibil

ADVERTISMENT

Dacă nu a dormit niciodată peste noapte, dacă nu te-a sunat decât când a vrut să faceți dragoste, dacă nu are timp niciodată să te asculte, probabil are o altă relație sau nu vrea să se implice în ceva serios. Gândește-te bine dacă ești dispusă să accepți acest statut, iar dacă nu, ia măsuri.

CITEȘTE ȘI :  Cum se prepara cafeaua care creste apetitul s3xual

Nu fi mereu la dispoziția lui

Dacă poate veni la tine de câte ori are chef, dacă îl ajuți de câte ori îți cere asta și îl asculți de fiecare dată, ce rost ar avea să schimbe această situație? Ar însemna că ar trebui să își asume și o responsabilitate, iar dacă tu ești întotdeauna acolo, de ce ar face asta?Dacă vrei să ai o relație serioasă și vrei să te respecte, spune-i ce așteptări ai și pune niște condiții. În cazul în care nu este de acord cu ele, probabil nu era îndrăgostit de tine.

Nu îl cicăli

Bărbații nu suportă să li se spună ce să facă. Dacă îți dai cu părerea despre tot ce face și dacă ești mereu nemulțumită, fii sigură că nu își va dori de la tine mai mult decât sex. Fii relaxată, bucură-te de momentele în care sunteți împreună și lasă lucrurile să vină de la sine!

CITEȘTE ȘI :  10 paşi care te vor face mai atractivă

ADVERTISMENT