Prima pagină » Ce spune culoarea ochilor despre personalitatea ta.

Ce spune culoarea ochilor despre personalitatea ta.

by Inimă Albastră
309 views

Despre culoarea ochilor. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și că ei ne dau de gol mai tare decât ne-am dori. Potrivit oamenilor de știință, nu doar forma și structura lor spun lucruri despre noi, ci și culoarea.

Ochi căprui închis/negri.

Dacă ai ochii în aceste nuanțe, ești un lider înnăscut. Cei din jur te consideră secretos și misterios, dar în același timp plăcut. Având în vedere că organismul tău coonține o cantitate mai ridicată de melanină, se crede că ești predispus să consumi cantități mai mici de alcool comparativ cu alții și că ești mai priceput la sporturile care implică nimerirea unei ținte.

CITEȘTE ȘI :  Ce nu poţi schimba la bărbaţi

Ochi albaștri.

Ai o putere interioară ieșită din comun, însă cei din jur te percep ca fiind mai slab și mai emotiv. Adevărul este cu totul altul. În plus, ești altruist, curios și foarte atent la detalii.

Ochi gri.

Ochii gri sunt considerați o variație a celor albaștri, întrucât prezintă o nuanță mai deschisă a acestora din urma. Se spune despre cei care posed această nuanță ca sunt echilibrați, iubitori și muncitori. Își doresc să le demonstreze celor din jur că sunt capabili și dau dovadă de abilități ieșite din comun în momente neașteptate.

ADVERTISMENT

Ochi verzi-căprui.

Dacă ochii tăi prezintă o nuanță de verde spre interior și una căpruie spre exterior sau invers, ești independent, încrezător și spontan. Uneori, cei din jur te consideră misterios și greu de citit, însă nu îți pasă de părerile lor și trăiești în așa fel încât să fii fericit și liber.

CITEȘTE ȘI :  4 motive pentru care femeile sunt infidele

Ochi căprui.

Ești plăcut de cei din jur, știi cum să te impui și cum sp le câștigi respectul celor din jur. Ești loial, respectuos și ții foarte mult la cei din jur, adoptând mereu o atitudine de empatie față de ei. Uneori, tinzi să fii agitat și se spune că dormi cu cel putin două ore mai puțin decât o persoană cu ochi deschiși la culoare.

Ochi verzi.

Oamenii cu ochi verzi sunt considerați de cei din jur cei mai sexy și mai misterioși. Potrivit specialiștilor, ei sunt stăpâni pe ei, discreți și foarte imprevizibili. Se înfurie usor,  sunt și creativi și foarte originali.

CITEȘTE ȘI :  2 întrebări care îţi spun SIGUR dacă el e ALESUL

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy