Prima pagină » Ce ușor pot fi răstălmăcite principiile…

Ce ușor pot fi răstălmăcite principiile…

by Inimă Albastră
231 views

Ce ușor pot fi răstălmăcite principiile și puse în slujba răului… Dacă încerci să le ceri ajutorul, sprijinul, prezența?  Păi atunci nu ești ce au crezut! Pa, la revedere. Cu sânge rece, cu indiferență, cu voință mare.

Da.. astfel de oameni intră în viața ta, îți strică armonia cu promisiuni și false mistere, cu o disponibilitate nemaiîntâlnită, sau , mai bine zis, asemănătoare cu cea a infractorilor de drept comun, părând cei mai buni, cei mai serviabili, cei mai aproape.. și asta până te agață, ca să zic așa. Până ce ai devenit la-ndemână.. până ce devii disponibil. Apoi încep mofturile.. disparițiile, falsele mistere… începe tropăitul pe sufletul tău.. cu migală, cu artă… cu multa pricepere.. cine știe, poate merge. ..

Dacă nu devii repede dependent de ei ca de un drog, te-au lăsat ca pe un pahar de unică folosință unde s-a nimerit, fără să le pese.

CITEȘTE ȘI :  Ca unul care a fost mințit de puține ori la viața sa ...

Așa că, mare atenție.. mare de tot.. Dar ce te poate face să zâmbești amar.. incredibil îți spui! Incredibil.. Este ca la sfârsit, au întotdeauna talentul și plăcerea, tupeul de fapt, de a-ți servi o lecție de spiritualitate.

Eu unul am rămas mut în fața acestui stil de a da sens și greutate celor mai mizerabile comportamente. Încep să ți se toarne în cap cuvintele marilor învățați, care, firește, sunt superbe, dar când știi cum au fost spuse și ca să acopere ce, te apuca furia. Deși, de felul tău ești un om cumsecade.

ADVERTISMENT

Ți se spune ca să înveți să iubești fără să ceri. Să iubești fără să ai nevoie de nimeni. Să iubești și să fii aproape un /o sfântă dăruind necondiționat. De parcă ei ar face așa . Dar ce contează. Tu ești mai bun și asta e lecția ta. Da, tu ești cel care trebuie să învețe, nu ei… Cine a spus că se ajunge aici așa, peste noapte? De unde până unde astfel de droguri spirituale și teorii de amețit conștiința? De unde?

CITEȘTE ȘI :  Ai putea spune că cei fără curaj sunt cei mai fericiți...

Păi da, fii tu bun, ca să am eu loc să fiu rău. Fii tu îngăduitor, ca să am eu loc de fițe. Fii tu răbdător, ca să am eu pe cine tortura, cu nesimțirea.. Și să nu îndrăznești să ceri să fi iubit, respectat, apreciat, dorit, nu, că imediat te pleznesc cu principiile peste bot și îți întorc și spatele..

Să fie clar. Elevarea este o problemă personală.. iar cine ne iubește, ne iubește și ne primește și se bucură de noi și împărtășește cu noi, fără pretenții, fără fițe, fără mofturi și pedepse.

Iar dacă ți se întoarce spatele din orice fleac, bucură-te că ai scăpat de un nemernic. Și gândește-te că armonia și bucuria de a trăi sunt cu mult mai valoroase decât atenția pe care ți-o da un om care nu te vede și nu te vrea, ci doar are nevoie sa îi hrănești sufletul, pretinzând ca tu să fi un pustnic, un ascet perfect, în timp ce ei sunt cum le convine.

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  5 metode sa fii seducatoare prin naturalete!

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy