Ce vor barbatii?

Ce vor barbatii? Cu siguranta ati auzit de multe ori, ca femeile sa spuna despre barbati, ca tot ceea ce vor este un singur lucru: sex, dar si barbati care sa spuna despre femei ca isi doresc doar dragoste, fara sex. 

ADVERTISMENT

In acest articol ne propunem sa va explicam, mecanismele afectivitatii, atat la femei cat si la barbati, pentru a putea intelege de ce, desi raspund diferit, atat femeile, cat si barbatii isi doresc in realitate acelasi lucru.

Relatiile sexuale reusite ne pot implini aproape toate nevoile sufletesti. Contactele tandre, pasionate, senzuale, lungi, scurte, rapide, rafinate, jucause, tandre, soft sau hard sunt toate o parte importanta a mentinerii pasiunii in cuplu. Este foarte important de retinut ca, in stare de normalitate, barbatul si femeia, desi functioneaza diferit, sunt ghidati de aceleasi nevoi emotionale.

CITEȘTE ȘI :  Reguli INCREDIBILE pentru intalniri, de acum 75 de ani!

Cu totii avem nevoie de a ne simti iubiti si a iubi, numai ca modul in care stim sa exprimam asta, este diferit. Cu cat vom sti sa decodificam, mai bine, semnalele pe care ni le trimitem, cu atat vom putea sa intelegem mai bine mesajul.

ADVERTISMENT

In realitate, barbatii au nevoie de dragoste, la fel de mult ca si femeia, dar ca sa isi poata deschide inima, este obligatorie, mai intai, stimularea sexuala. Asa cum o femeie are nevoie de dragoste pentru a fi dispusa la sex, barbatul are nevoie de sex pentru a fi receptiv la dragoste.

Ca regula generala, femeia are nevoie sa fie satisfacuta emotional inainte de a-si dori un contact sexual, in schimb barbatul isi realizeaza o mare parte din satisfactiile emotionale in timpul contactului sexual.

CITEȘTE ȘI :  7 sentimente pe care ar trebui sa le traiesti in relatia de cuplu

Femeilor le place sexul la fel de mult ca si barbatilor. Diferenta este ca ea nu isi simte nevoia puternica de sex, decat daca, mai intai, se simte iubita si deosebita pentru barbat. Pentru ea, nevoia de dragoste este mai importanta decat sexul, iar daca aceasta este satisfacuta, creste considerabil si dorinta de sex.

Nevoia de dragoste este implinita prin atentia pasionata si deplina a partenerului.

In schimb, barbatul are nevoie de o ocazie si de un loc potrivit pentru a se simti stimulat. Relatiile sexuale reusite elibereaza barbatul de frustrari si ii permit sa simta pasiunea si atasamentul fata de partenera sa. Satisfacerea femeii este scopul final si succesul sau. Prin satisfacerea ei, el simte ca si-a atins telul si ca dragostea lui este apreciata.

CITEȘTE ȘI :  5 motive sa iti dai intalnire cu o femeie mai in varsta

ADVERTISMENT