Prima pagină » Cele mai pasionale zodii.

Cele mai pasionale zodii.

by Inimă Albastră
211 views

Astrologii de la OneHowTo.com au alcatuit un top al celor mai pasionale zodii.

Crezi ca zodia ta are un puternic magnetism sexual? Citeste in continuarea si vei afla!

1. Scorpion

Scorpionii pot fi declarati cei mai pasionali din zodiac. Ei sunt temperamentali si intensi in toate aspectele vietii lor, inclusiv in viata amoroasa. Scorpionii iubesc aventura, sunt amanti priceputi in pat, intotdeauna dornici sa puna in practica ceva nou.

Rutina nu este punctul lor forte, iar locurile exotice sunt foarte excitante pentru ei.

2. Sagetator

Persoanele nascute sub semnul Sagetatorului iubesc aventura si fac ca fiecare zi din viata lor sa fie cu totul speciala. In pat sunt pasionali, iubitori si isi surprind partenerul de cuplu cu o dorinta insatiabila de sex.

CITEȘTE ȘI :  Primele intalniri. 10 greseli care te compromit

ADVERTISMENT

Este imposibil sa te plictisesti in pat alaturi de un Sagetator.

4. Capricorn

Desi la prima impresie Capricornii iti par firi distante si reci, cand ei se simt in siguranta sunt foarte pasionali. Alaturi de un Capricorn ai parte de sex intens si extrem.

Te vor surprinde de fiecare data si sunt mereu dornici sa-si indeplineasca fanteziile, dar si pe cele ale partenerului. Pe scurt, sunt amanti desavarsiti ce merita sa fie descoperiti si lasati sa se dezlantuie.

5. Berbec

Berbecul este foarte intens si foarte direct. Se bucura de contactul fizic si sunt foarte energici in pat. Au tendinta de a domina si de a controla activitatea in pat, insa fii sigur ca nu vei avea parte de rutina alaturi de un Berbec.

CITEȘTE ȘI :  Iata tot ce nu observa barbatii la corpul unei femei

Persoanele nascute in aceasta zodie ii evita pe cei care au tabu-uri sexuale, care nu sunt spontani si nu se bucura de sex.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy