Prima pagină » Cele zece non – reguli ale îndrăgostiților.

Cele zece non – reguli ale îndrăgostiților.

by Inimă Albastră
80 views

Când vine vorba de iubire, toată lumea se pricepe să dea sfaturi. Ei bine, noi îți spunem altceva. Îți prezentăm în continuare cele zece “ non – reguli ” ale îndrăgostiților.

 1. …În dragoste nu există nici o regulă. Fiecare cuplu este diferit și e foarte puțin probabil să existe legi universal-valabile. Singurul lucru în care trebuie să crezi este relația voastră. Și încetează să-i mai dai de exemplu pe prietenii voștrii, n-ai aflat că sunt în pragul divorțului?

2. “Comunicarea este esențială, discută orice cu iubitul tău!”- auzi într-una sfatul acesta. Ce-ar fi să nu abordezi, totuși, unele subiecte? Lasă la o parte trecutul, oricât de mult ți-ai dori să-i povestești despre asta. Se pot isca certuri și reproșuri și n-are nici un rost! Un alt subiect “tabu” este serviciul. Sigur, e normal ca partenerul tău să știe cu ce te ocupi, dar de aici până la a-i povesti subiectele ședințelor și discuțiile cu șeful e cale lungă. Când sunteți împreună, uită de stresul slujbei și bucurați-vă de acele clipe: faceți-vă declarații, planuri de vacanță, orice v-ar aduce buna dispoziție.

3. Întotdeauna amintește-ți că relația voastră este prioritatea numărul unu. Ori de câte ori ai un necaz, gândește-te că nimic nu e mai presus de dragostea voastră și atunci toate-ți vor părea fleacuri. Când vă certați, să ai mereu în minte faptul că el este persoana cea mai importantă din viața ta și ai grijă să nu spui lucruri pe care le vei regreta, poate, toată viața.

CITEȘTE ȘI :  Lucruri pe care le poti invata daca te impaci cu fostul iubit

4. Orice-ar fi, nu-ți pierde simțul umorului! Of, ești stresată, nimic nu-ți convine, ai vrea să te ia în brațe și să-ți spună cât de frumoasă ești și cât de mult te iubește. Iar el te ciufulește și te întreabă: “Ce faci, urâto?” Tu, în loc să-i zâmbești, îi spui că nu și-a găsit un moment mai bun să-ți facă un “compliment”. Ce-ar fi să te relaxezi și să realizezi că a fost doar o glumă? Ia gândește-te, dacă s-ar fi supărat și el atunci când i-ai spus “micuțule”?

ADVERTISMENT

5. S3xul este foarte important, asta o știe toată lumea. Să-ți spunem cum stau lucrurile exact. S3xul, dacă este reușit, reprezintă aproximativ 10% dintr-o relație, nu mai mult. Paradoxul este că, dacă nu merge deloc, va cântări cam 90% din relație. Așa că simțiți-vă bine împreună. Nu-i obligatoriu să faceți dragoste în fiecare zi sau de cel putin trei ori pe săptămână, dar când se întâmplă, să fie memorabil, da?

CITEȘTE ȘI :  De ce unele dintre cele mai dorite femei sunt singure?

6. Iată un sfat pe care trebuie să-l ignori: “Să nu-l minți niciodată!”. Evident, nu-i poți ascunde lucruri grave, dar păstrează-ți câteva secrete numai pentru tine. În fond, nu-i recomandabil să-i spui chiar tot ce-ți trece prin minte. Ia gândește-te ce dezastru ar fi dacă i-ai mărturisi că te enervează teribil mama lui. Dacă-l iubești, menajează-l și minte-l frumos, din când în când.

7. “Dragostea trece prin stomac”, e o vorbă din popor. E umilitor și revoltător și n-o spun doar feministele. Suntem în secolul 21, avem drepturi egale și nu e nevoie să stăm la cratiță toată ziua ca să cucerim un bărbat, nu-i așa? Dacă gătești, fă-o doar pentru că-ți face plăcere, nu pentru că vrei să-l impresionezi. Vremea gospodinelor a trecut!

8. Nu-i spune niciodată că toți bărbații sunt la fel, e jignitor. Ție ți-ar plăcea să fii pusă pe același plan cu toate femeile de pe planetă? Acum îți dai seama cum s-ar simți el? Nu merită să fie acuzat de greșelile pe care le-au făcut alții înaintea lui, acordă-i prezumția de nevinovăție.

CITEȘTE ȘI :  5 indicii ca nu esti pregatita pentru o relatie

9. “Sunteți oameni în toată firea, încetați să vă comportați ca niște adolescenți”, te sfătuiesc cei mai în vârstă. Nu zice nimeni că nu trebuie să fiți responsabili și cu capul pe umeri, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți iei adio de la distracție. Îndrăznește și fii spontană, insuflă-i și lui simțul aventurii. Luați-vă o zi liberă în mijlocul săptămânii și plecați împreună la munte, la schi sau ieșiți toată noaptea să dansați în cel mai tare club din oraș.

10. O veche superstiție spune că nu e bine să-ți faci planuri. Să nu crezi niciodată în ea. Faptul că vă gândiți la viitor și planificați fiecare moment important din viața voastră nu face decât să întărească relația voastră! Aveți curaj și visați, puneți țara la cale, e mai mult decât benefic pentru amândoi!

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy