Prima pagină » Cine contează cu adevărat în viața ta?

Cine contează cu adevărat în viața ta?

by Inimă Albastră
97 views

Te-ai întrebat vreodată cine contează cu adevărat în viața ta? Cine ar conta?

Îți spun eu : cel care nu îți cere nimic în schimbul iubirii. Care nu încearcă să te schimbe din ceea ce ești, ce ai fost până să vă cunoașteți. Care îți acceptă toate apucăturile…care îți acceptă nervii și bucuriile deopotrivă.

Dacă ține la tine cu adevărat va face asta. Nu va încerca să te schimbe. Te va iubi pentru ceea ce a găsit. Pentru că s-a îndrăgostit la urma urmei de tine, nu de cel care ai putea fii. Cerându-ți să te schimbi înseamnă că ar căuta altceva. Ceva ce vrea să fii. Nu ce ești. Deci NU TE IUBESTE.

CITEȘTE ȘI :  Nu încerca să intri cu forța în sufletul meu...

ADVERTISMENT

Când cineva te iubește cu adevărat te susține în tot. Te suportă cu bune sau cu rele. Este sprijinul tău. Te înțelege din priviri. Priviri lipsite de ură. De dispreț. Privirea caldă plină de iubire face cât 1000 de cuvinte.

Fii pentru ea un sprijin. O cale de scăpare atunci când viața ii dă o palmă. Fii ceea ce poate alții nu au fost pentru ea. Ia-o în brațe și strânge-o tare. Atât de tare încât să nu mai simtă durerea din suflet. Să știe că ești acolo. ORICÂND. Doar pentru ea.

La rândul tău, vei avea partea ta de fericire din partea ei. ÎNTOTDEAUNA. Doar…ajut-o…înțelege-o…iubește-o… 

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Ăsta e genul de persoană pe care merită să o aștepți...

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy