Prima pagină » Am crezut în iubirea totală…

Am crezut în iubirea totală…

by Inimă Albastră
0 comment

Am crezut în iubirea totală, fără limite și fără constrângeri. Am crezut într-o iubire specială care-mi va aduce împlinirea și familia la care visez de multă vreme.

Am visat la o parteneră deosebită. Am visat la o parteneră care să mă iubească pentru ceea ce sunt, cu calități și defecte și pe care s-o iubesc cu toată ființa mea. Am visat să am alături un om cu care să împărtășesc aceleași vise și cu care să construiesc viitorul, alături de care să muncesc cu bucurie și împreună cu care să am copii care să ne împlinească pe amândoi. Și Dumnezeu s-a îndurat de visul meu: mi te-a dat pe tine, cu toată dragostea ta mare, atât de mare încât nu există măsură pământeană care s-o măsoare. Mi te-a dat pe tine cu tandrețea ta de care aveam atâta nevoie, mi te-a dat pe tine ca muză a tot ceea ce făceam.

Te-am avut pe tine alături ca să pot învăța să trăiesc frumos, iubirea totală. Mi te-a dat pe tine ca să învăț, până nu e prea târziu, ce este iubirea adevărată. Pentru a învăța ce înseamnă să nu exista limite, ce înseamnă toleranța și înțelegerea dincolo de aparențe; pentru a învăța ce înseamnă adevărata prietenie, pentru a învăța împărtășirea fiecarui gând și fiecărui gest. Mi-ai fost alături pentru ca eu să te iubesc și să te respect pentru tot ce ai fost, pentru ceea ce ești și pentru ceea ce vei rămâne în sufletul meu.

ADVERTISMENT

Mi te-a dat Dumnezeu pentru ca eu să învăț ce înseamnă binele și răul, pentru ca eu să te iubesc până la lacrimi, până la moarte și până dincolo de ea. Pentru ca eu să știu ce înseamnă un om bun și răbdător, un om așa cum n-am mai întâlnit. Cât am fost alături de tine am intuit doar că trăiesc o iubire specială. Acum când privesc în urma îmi dau seama că într-adevăr, tu ai fost femeia pe care am așteptat-o și pe care am căutat-o. Îmi dau seama că alături de tine mi-aș fi găsit împlinirea. Am trăit totul alături de tine, iubirea totalăpentru ca iubirea noastră n-a fost doar iubirea dintre barbat și femeie, a fost iubirea în toate formele ei. Te-am iubit pentru tot ceea ce ai fost tu, te iubesc pentru tot ce mi-ai lăsat în suflet și mă rog lui Dumnezeu să mă ajute să păstrez în suflet tot ce mi-ai lăsat. Îți mulțumesc pentru toată încântarea pe care mi-ai adus-o în viață atunci când nu mai speram să existe așa ceva. Îți mulțumesc că mi-ai purtat mereu de grijă și mi-ai vrut binele.

Îți mulțumesc că ultimele tale gânduri au fost pentru mine și am să le păstrez cu drag în suflet. Așteaptă-mă la granița dintre lumi pentru că am sa încerc mereu să ajung la tine. Îți mulțumesc pentru toate câte mi-ai spus de când nu mai ești în această lume. Îți mulțumesc pentru viitorul pe care mi-l arăți prin fiecare lucru din jurul meu. Îți mulțumesc că, deși în altă lume, în cele mai grele momente pentru mine, ai găsit puterea de a-mi fi alături.

Aș vrea să-ți pot promite că voi împlini tot ceea ce ne-am visat. Îmi doresc să reușesc, dar acum n-am puterea de a mă aduna și de a continua. Ajută-mă tu iubito, ajută-mă așa cum ai făcut-o mereu.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy