Prima pagină » Cui îi pasă că te trezești dimineața cu teama unei noi zile?

Cui îi pasă că te trezești dimineața cu teama unei noi zile?

by Inimă Albastră
226 views

Cui îi pasă că te trezești dimineața cu teama unei noi zile? O noua zi pentru lume dar nu și pentru tine…

Că ai vrea să-ți acoperi capul cu plapuma , ca să nu ajungă nici puțina lumină la tine… Să dormi, și să dormi, atât ai vrea! Doar ca să nu simți… Să nu îți simți sufletul care ar vrea să fuga și el de tine… Da´ de ce nu fuge?!?!?! Să nu simți că tristețea îți guvernează viața, sufletul sătul deja de lacrimi… Cui îi pasă că trăiești o viață căreia nu îi prea găsești rostul?! Că faci lucrurile pe care trebuie să le faci, doar pentru că nu poți să faci altceva. Că atunci cand zâmbești, zâmbetul tău este doar unul aparent… Când gura-ți schițează un zâmbet, inima îți plânge…

CITEȘTE ȘI :  De ce se saruta oamenii.

Că vorbești cu oamenii, dar ești, de fapt, la km depărtare de ei. Că ai vrea să te adâncești în muncă, dar nici macar asta nu poți, căci ești atât de dezorientat, încat habar nu ai de ce zi e mâine… Dar cui să-i pese? Cui să-i pese că acum nu mai poți să fii acel om puternic pe care toți îl așteaptă și știu că există… Că îți impui drumul pe care să mergi, și-n clipa următoare, te abați de la el. Că nu te ating stropii de ploaie dar nici nu te mângâie razele soarelui… Că treci fiecare zi fără să simți nimic altceva decât amărăciune. Un gol imens în suflet. O durere. Fizică chiar… Cui îi pasă că ți-e groază de fiecare seară care vine?! Doamne și cum dor nopțile astea în care nici să dormi nu poți… Și atunci când reușești să adormi, ai vrea ca noaptea să fie eterna, doar de frica viitoarei zile. Când trebuie să o iei de la capăt, iar, și iar.

CITEȘTE ȘI :  Nimic nu se compară cu ceea ce simți când ți-ai găsit sufletul pereche …

ADVERTISMENT

Suntem înconjurați de oameni diferiți. Unii se aseamănă cu noi prin felul de a trăi, alții sunt complet diferiți. Unii sunt în viața nostră pentru că nu am avut de ales, alții pentru că i-am ales noi. Pe cei pe care nu i-am ales, nu îi putem schimba, nu putem schimba familia din care facem parte dar prietenii, pe aceștia cu siguranță îi putem alege după cum ne dorim noi. Este alegerea noastră dacă dorim să avem în jurul nostru oameni care să ne influențeze într-un mod positiv sau oamenii care să ne influențeze în mod negativ.

Prietenii sunt persoanele cu care în general petrecem o mare parte din timpul nostru. De aceea, este bine ca ei într-un fel sau altul, să contribuie la dezvoltarea noastră. Trebuie întotdeauna să fim înconjurați de oameni prețioși.

CITEȘTE ȘI :  Ca să înțelegi cine e EA cu adevărat...

Până când? Și cui îi pasă?! Și de ce i-ar păsa cuiva? Fiecăruia, în fond și la urma urmei, ne pasă, doar de noi…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy