Prima pagină » Cum faci ca bărbatul de care ești îndrăgostită să te abordeze

Cum faci ca bărbatul de care ești îndrăgostită să te abordeze

by Inimă Albastră
53 views

Ești îndrăgostită până este cap de un tip, îl surprinzi uitându-se la tine, însă nu reușiți să stabiliți o punte de comunicare. Ce-i de făcut?

Dacă primești semnale pozitive de la el, însă nu vine la tine să vorbiți, poate fi din cauza faptului că pari genul de femeie inabordabilă. Sau poate este un bărbat nesigur pe el sau timid și nu știe cum să facă primul pas. Ceea ce înseamnă că ai putea face tu prima mișcare, lăsându-i de înțeles intențiile tale.

Iată ce trebuie să faci ca să-l determini să te abordeze!

Atinge-l

Contactul fizic este un bun indice pentru el că îl placi. Un semnal mai clar de atât nu îi poți trimite: atinge-i mâna ușor, ia-l pe după umăr sau fă-te că îți pierzi echilibrul și sprijină-te pe el. Aceste gesturi fizice îi vor transmite clar că îl placi și că poate să te abordeze.

Invită-l în oraș

ADVERTISMENT

Dacă nu funcționează prima strategie, poți fi directă. Este clar, ai de-a face cu un tip mai timid, mai sensibil, care nu îndrăznește să facă primul pas. Așadar, îl poți invita în oraș, fie la o cafea sau chiar la o cină romantică.

Cere-i numărul de telefon

Cu un astfel de bărbat timid, este clar că trebuie să faci tu mai toată ”treaba” astfel încât să se lege ceva între voi. Dacă îi ceri numărul de telefon, veți putea comunica mult mai mult. Afli astfel unde stă, ce îi place, ce puncte comune aveți, multe alte lucruri pe care nu ai reușit să le scoți de la el la cină.

Trimite-i mesaje cu subînțeles

Este timid, nu prost. Dacă îi scrii un mesaj cu subînțeles va ”extrage” exact esențialul: că ești îndrăgostită de el.

Astfel, îți vei fi recunoscătoare pentru că ai avut curaj să dai startul unei povești de dragoste la care, altfel, doar ar fi trebuit să visezi.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy