Prima pagină » Cum sa il seduci pe barbatul visurilor tale.

Cum sa il seduci pe barbatul visurilor tale.

by Inimă Albastră
88 views

Găseşti mai jos câteva idei care te pot ajuta sa il seduci pe barbatul visurilor tale.Seducţia este o adevărată artă şi trebuie exersată ca să poţi ajunge la perfecţiune.

Trebuie să te seduci mai întâi pe tine

Ca să poţi atrage alţi oameni în jurul tău, trebuie să ştii să îi seduci, iar pentru a face asta trebuie să ştii să te seduci pe tine mai întâi, să “testezi” maniera. Înconjoară-te cu lucruri frumoase, dă-te cu parfum în fiecare zi şi fă-ţi un obicei din a te aranja zilnic, chiar dacă ai doar minimul necesar. Astfel, când va veni momentul să te întâlneşti cu El, nu va fi un efort evident din partea ta, ci vei arăta bine în mod natural.

CITEȘTE ȘI :  Cum să treci peste o relaţie

Alege hainele care îţi plac ţie

Atunci când te pregăteşti de o seară specială cu bărbatul de care eşti îndrăgostită, când alegi hainele nu te gândi la ce i-ar plăcea lui, ci la ce te face pe tine să te simţi sexy, senzuală şi să îţi ridice stima de sine. Chiar şi când îţi cumperi lenjerie intimă, trebuie să gândeşti la fel. Dacă porţi ceea ce îţi place ţie, vei arăta mult mai bine, decât dacă porţi ceva ce crezi că i-ar face lui plăcere.

ADVERTISMENT

Cu ce te îmbraci la întâlnirile cu el

Dacă ai o siluetă frumoasă, armonioasă, poartă ceva care îţi scoate talia în evidenţă sau în care ştii că arăţi bine, dar în acest caz nu arăta prea multă piele. Dacă vrei să fii sexy, poartă fie ceva care îţi pune în evidenţă decolteul, fie ceva care pune accentul pe picioare şi niciodată pe amândouă în acelaşi timp. De asemenea, nu purta ceva prea colorat, ci cât mai simplu şi minimalist.

CITEȘTE ȘI :  Ăsta e adevărul despre a căuta pe cineva care să te completeze.

Limbajul corpului

Cuvintele pe care le spui nu sunt atât  de importante pe cât ai crede. Mai important este mesajul pe care îl transmiţi în mod involuntar, cu corpul tău. Este de ajuns să te uiţi în ochii lui şi să îi transmiţi din priviri că eşti atrasă de el atunci când vorbeşte şi cu siguranţă îi vei atrage atenţia în modul în care îţi doreşti.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy