Prima pagină » Cum sa-i spui TE IUBESC. Altfel!

Cum sa-i spui TE IUBESC. Altfel!

by Inimă Albastră
115 views

Fara indoiala, cuvintele TE IUBESC au cel mai puternic impact pozitiv asupra oamenilor, cand vine vorba despre sentimente de dragoste.

Dar iubirea poate fi exprimata si prin alte expresii, de efect. Iata cum sa-i spui TE IUBESC partenerului, fara sa pronunti aceste doua cuvinte.

De ce ne place sa auzim declaratii de dragoste? Poate pentru ca acestea ne asigura ca avem un loc in inima iubitului. Poate pentru ca suntem incantate de ideea ca reprezentam tot Universul pentru cineva. Si totusi, daca e genul care se sperie usor sau foarte rezervat, s-ar putea sa mai astepti pana o sa auzi cuvinte dulci din partea lui.

La fel si invers, s-ar putea sa-l apuce un atac de panica daca aude asta din gura ta. Te intrebi cum sa-i spui te iubesc, fara sa folosesti, de fapt, verbul buclucas? Am selectat cateva idei de pe huffingtonpost.com. Aceste expresii au si ele impact puternic emotional. Incearca-le pe toate, la momentul potrivit, si o sa vezi cum se topeste in fata ta!

Cum sa spui te iubesc? Te iert!

Te iert pentru tot ce ai facut si mi-a produs suferinta si tot ce vei face si ma va durea. Te iertpentru lucrurile pe care mi le spui cand esti nervos si cand esti obosit dupa o zi grea la serviciu. Te iert si pentru momentele cand nici nu realizezi ca m-ai suparat. Iti iert greselile minore, dar si pe cele uriase.

Te iert pentru ca nu ai stiut ce imi doresc, cand chiar am fost convinsa ca stii. Te iert cand clachezi, pentru ca stiu cat de mult te chinuiesti. Te iert petru ca am sperat ca ma vei ierta si tu, dar nu ai facut-o. Dar te iert, pentru ca stiu ca nimeni nu e perfect.

ADVERTISMENT

Daca mai ai si tu motive sa-ti ierti partenerul de viata, fa-o si spune-i in fata ce simti. Este ca un altfel de te iubesc, cu la fel de multa incarcatura emotionala.

Te respect!

Te respect pentru tot ceea ce esti si nu pentru ceea ce cred eu ca meriti sa fii! Te respect, pentru ca meriti respectul meu si nu pentru ca l-ai castigat. Iti respect opiniile si apreciez si pretuiesc sentimentele tale. Asa ca te voi trata ca pe o persoana cu visurile ei, cu sperante, ganduri si dorinte proprii, fara sa mi le impun pe ale mele.

Te voi sustine

Te voi incuraja sa-ti indeplinesti visurile si sperantele. Te voi pazi cu grija si sa stii ca poti conta mereu pe sprijinul meu. Te voi ajuta sa evoluezi si o sa fac tot ce tine de mine sa nu cazi. O sa ma asigur mereu ca ai tot ce iti trebuie: fizic, psihic, emotional, spiritual si mental.

Te voi proteja

Te voi proteja de rele si nu voi lasa pe nimeni sa te faca sa suferi. Nu te voi lasa sa te injosesti si voi proteja ideea de „noi“. Vei fi in siguranta in bratele mele, in mainile mele si in inima mea. In mine poti avea mereu incredere.

Nu te voi parasi

Voi fi langa tine mereu, iar asta va fi prioritate mea in viata. Voi invata din greseli si ma voi stradui sa nu le mai repet. Te voi ajuta sa construim impreuna un viitor ideal si sunt sigura ca amandoi vom face eforturi sa avem o viata frumoasa.

Toate acestea sunt declaratii de dragoste pe care le poti rosti in fiecare zi, in cazul in care crezi ca te iubesc e prea mult.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy