Iata la ce lucruri trebuie sa fii atenta, pentru a-ti da seama daca un barbat isi doreste o relatie serioasa cu tine.

Din dorința de afecțiune și validare, există riscul să îți reduci standardele și tinzi să faci compromisuri. Chiar daca aparent asta te ajuta sa legi relatii, acestea nu sunt unele cu un fundament solid si cu siguranta nu iti vor aduce satisfactii pe termen lung.

1. Iti spune ca nu isi doreste o relatie

Nu incerca sa schimbi oamenii. Nu crede ca aceasta replica este un sistem de aparare si ca are nevoie de interventia binevoitoare e unei femei. Daca un barbat spune de la inceput ca nu isi doreste o relatie, ia in serios asta si pleaca.

CITEȘTE ȘI :  5 greseli pe care le fac barbatii la prima intalnire

2. Flirteaza, dar nu face nimic mai mult

Daca unui barbat ii place sa flirteze si stie sa faca asta, nu inseamna automat ca nu este serios. Daca o face, dar nu te te invita in oras si nu isi da interesul sa te cunoasca mai bine, este clar un simplu joc al seductiei, iar tu poti sa fii urmatoarea victima.

ADVERTISMENT

3. Iti spune ca nu a fost niciodata indragostit

Aceasta este modalitatea de a impune o bariera si a te face sa renunti la ideea ca se va intampla cu tine. Nu incerca sa intri in detalii, sa incerci sa-i demonstrezi ce sentiment minunat este iubirea. Nu este responsabilitatea ta sa-l maturizezi si sa-l faci sa-si doreasca o relatie cu tine. Trebuie sa lupte daca te doreste, nu sa-i oferi tu argumentele pentru care s-o faca.

CITEȘTE ȘI :  Lucruri pe care o femeie matură nu le face într-o relație

4. Comunica prin telefon dar evita contactul direct

Iti scrie mesaje, te suna si pare ca iti da atentie, dar cand vine vorba de o intalnire, te evita. Daca ai exclus faptul ca ar putea fi timid, si a trecut destul de mult timp de cand ati inceput sa vorbiti, este clar ca nu are ganduri serioase.

5. Te viziteaza, dar evita sa iesiti in oras

Nu, nu face asta pentru ca este innebunit dupa tine si isi doreste intimitate. Pur si simplu nu isi doreste sa se afiseze in public cu tine. Iar asta cu siguranta nu poate duce la o relatie serioasa.

CITEȘTE ȘI :  Doi bărbați din zodiac lângă care te simți femeie adevărată

ADVERTISMENT

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.