Cum stii daca este un partener bun la pat ?

Cum stii daca este un partener bun la pat pot fi date de gol cu uşurinţă, după modul său de a fi, dar şi după micile gesturi pe care le face atunci când sunteţi împreună. Iată cum poţi ştii dacă el este un partener bun la pat sau nu:

ADVERTISMENT

Egoismul îşi are locul între voi?

Un bărbat care este egoist în viaţa de zi cu zi, probabil şi în pat îşi va pune dorinţele sale pe primul loc. Pe de altă parte, dacă, spre exemplu, atunci când ieşiţi la restaurant abia aşteaptă să împartă mâncarea cu tine, în mod clar între cearceafuri va vrea mai întâi să încerce propunerile tale, iar el se lasă pe locul al doilea.

CITEȘTE ȘI :  3 moduri cum să te faci iubită

Preludiul

Un alt lucru pe care îl face şi îţi arată că este un partener ideal este preludiul. De cele mai multe ori, femeile au nevoie de mai multă stimulare înainte de s3x, iar un bărbat care înţelege acest lucru şi îl pune în aplicare până eşti pregătită este unul care ştie bine ce face.

Cine deţine controlul?

ADVERTISMENT

În relaţiile intime dintr-un cuplu, ambii parteneri ar trebui să deţină controlul, pe rând. Atunci când simţi nevoia să faci asta, iar el acceptă cu cea mai mare plăcere, îţi arată că are destulă încredere în sine încât să  nu se simtă emasculat – aşa cum este cazul dacă un bărbat stă mai prost la capitolul încredere în propria persoană.

CITEȘTE ȘI :  Care sunt femeile pe care le vor toti barbatii ?

Câte întrebări îţi pune?

Atunci când sunteţi într-un cadru intim şi faceţi s3x, este normal să te mai întrebe dacă îţi place ceva anume. Totuşi, dacă pune prea multe întrebări, asta arată că nu prea ştie să satisfacă femeile ori că nu a fost atent la reacţiile tale de câte ori a încercat câte ceva.

Cât de repede se mişcă?

Un bărbat care ştie ce face în pat nu se grăbeşte să-ţi arate toate mişcările sale, ci se poate adapta cu uşurinţă la ritmul tău, oricât de lent ar fi acesta. Este sensibil la reacţiile tale şi ştie când trebuie să se oprească.

CITEȘTE ȘI :  Metode de a atrage parteneri potriviti in viata ta

Se pune la mintea ta

Atunci când sunteţi împreună şi îi propui ceva mai ieşit din comun, iar el acceptă, poţi fi sigură că şi între cearceafuri este la fel de aventuros – însă nu te baza pe faptul că va accepta absolut orice, fără măcar o discuţie înainte.

ADVERTISMENT