Prima pagină » Dacă face aceste lucruri pentru tine, nu-i da drumul.

Dacă face aceste lucruri pentru tine, nu-i da drumul.

by Inimă Albastră
250 views

Orice bărbat își dorește femeia ideală. Dar oare ce înseamnă IDEAL? Totuși, dacă face aceste lucruri pentru tine, n-o lăsa să plece, ce-ai vrea mai mult?

1. Face compromisuri, chiar dacă sunt mici.

Ea realizează că într-o relație, dacă oferi primești înapoi cu aceeași monedă, și este dispusă să îți ofere ceea ce contează pentru tine. Fiecare compromis pe care îl face pentru tine este pentru că te iubește și vrea să fii fericit. Fericirea ta se răsfrânge asupra ei.

2. Te încurajează în tot ce faci.

Nu va trebui niciodată să cauți o încurajare din partea ei pentru că îți va fi alături întotdeauna. Orice ambiție sau dorință pe care o consideri nerealizabilă, îți va spune opusul. Va crede în tine în momentele în care tu nu o vei face.

CITEȘTE ȘI :  Cum se prepara cafeaua care creste apetitul s3xual

3. Te ajută să vezi partea bună a lucrurilor.

Nu te va face să te simți prost, înțelege că lucruri neplăcute se pot întâmpla, și chiar dacă e grei să vezi partea bună din ele, ea îți va aminti care sunt alea. Îți va aduce pozitivitate în viața ta atunci când ai cea mai mare nevoie.

4. Te contrazice.

Dacă te contrazice, asta spune totul. Nu-i pasăde părerile ei pentru că le vrea acceptate de tine. Este dispusă să nu fie de acord cu tine pentru că are propria independență care vă va aduce întotdeauna un suflu nou în relație.

ADVERTISMENT

5. Îți acceptă prietenii și familia.

CITEȘTE ȘI :  7 lucruri care nu înseamnă dragoste.

Ea va înțelege că nu puteți iubi amândoi aceleași persoane. Poate nu va dori ca sora ta să fie chemată la cină sau la un ceai în fiecare săptămână dar își va face timp pentru persoanele care îți sunt apropiate, și nu se va plânge de calitățile lor sociale. Acceptă pesoanele pe care le iubești chiar dacă ei îi displac, și e dispusă să ignore diferențele dintre ei doar pentru că te iubește.

6. Acceptă trecutul tău.

Nu va întrba încontinuu despre trecutul tău pentru că nu își bazează relația voastră pe acțiunile prezente și nu pe trecutul tău. Îi pasă de tine așa cum ești în acea relație, nu în ceea ce ai fost cu alte persoane, și are încredere că vei fi altă persoană decât cea din trecut, din alte relații.

CITEȘTE ȘI :  7 lucruri spectaculoase care se petrec în timpul sarcinii

7. Își face griji pentru tine.

Pentru că îi pasă. Nu vrea să ți se întâmple nimic pentru că nu știe ce s-ar face fară tine. Te iubește și când iubești, îți faci griji pentru acea persoană.

8. Îți arată dragostea ei în lucruri mărunte.

Cumpărându-ți un accesoriu banal dar din tot sufletul, este un gest care arată cât te iubește, dar lăsând un mesaj pe cana de cafea în fiecare dimineață, te va face să zâmbești și arată marea iubire. Când îți arată iubirea în lucruri mărunte, explică doar marea dragoste care există între voi.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy