Cu siguranță te-ai întrebat dacă EL este persoana potrivită pentru tine, dar un răspuns cert nu ai aflat încă. Totuși, dacă nu face aceste lucruri, nu este potrivit pentru tine.

1. Îți acceptă sentimentele.

În loc să îi spui de ce ar trebui să ai sau nu anumite sentimente, ar trebui să aibă capacitatea de a recunoaște realele tale sentimente, să le accepte, și să arate empatie.

2. Te ascultă cu adevărat.

El nu ar trebui să dea din cap aprobator sau să ridice umerii când îi spui ceva despre tine sau ceva important pentru tine. Bărbatul potrivit pentru tine ar trebui să te privescă în ochi și să îți arate considerație în timp ce vorbești.

3. Să îți pună întrebări.

Dacă bărbatul tău nu te întreabă nimic despre viața ta și despre cine ești cu adevărat, ceva nu e în regulă. Bărbatul perfect care întradevăr merită, va vrea să te cunoască în amănunt și va fi deosebit de curios despre diferite aspecte ale vieții tale.

CITEȘTE ȘI :  4 lucruri care te împiedică să fii fericită

4. Se apropie de familia ta.

Dacă nici măcar nu încearcă să se apropie de familia ta și să-i câștige de partea sa, nu merită efortul de a-l păstra. Punct.

5. Nu-ți oferă spațiul tău personal.

Dacă partenerul tău este posesiv și nu te lasă măcar puțin să fii liberă și liniștită, nu e de-ajuns pentru tine. Ai nevoie de un bărbat care să aibă propria viață în afara relației, un bărbat care să îți ofere la rândul său spațiul tău privat de reculegere și liniștire sufletească.

ADVERTISMENT

6. Să te satisfacă în dormitor.

Dacă bărbatul tău nu vrea să te satisfacă în dormitor și nici măcar nu are intenția să te facă fericită, ce naiba faci lângă o asemenea persoană?

CITEȘTE ȘI :  Mituri despre femei – ce cred barbatii !

7. Îți respectă corpul.

Dacă nu vrei să faci s3x sau te simți obosită, ar trebui să îți respecte 100% decizia. Trebuie să aibă răbdare și să te iubească pentru a fi intim cu el, atunci când vrei și te simți pregătită pentru asta.

8. Te face să râzi.

Meriți pe cineva care să te facă să râzi până când nu mai poți respira. Al cărui simț al umorului se potrivește cu al tău. Dacă nu te poate face să râzi, mă îndoiesc că va fi al tău pentru totdeauna.

9. Te sună când are nevoie de tine.

Când cineva te sună să îți ceară ajutor atunci când are nevoie, arată că ești prima persoană la care s-a gândit atunci când are probleme. Găsește pe cineva care găsește confort doar când îți aude vocea…

CITEȘTE ȘI :  Potrivirea fizica – mit sau realitate?

10. Te sună sau îți dă mesaje peste zi.

Există ceva special în cei care își fac timp să sune sau să îți trimită un SMS în momentele libere spunându-ți ce face, așa îți arată că se gândea la tine. Meriți un bărbat care face lucruri mărunte la fel ca acesta, pentru a te face să te simți iubită și ca și cum ai fi cea mai importantă persoană din viața sa.

 

ADVERTISMENT