Credeam că întotdeauna te vei întoarce la mine. Credeam că mă iubești la fel de mult cum te iubeam eu, și așa te întorceai. Dacă știam că te voi pierde, te sărutam pentru ultima dată… Nu credeam că mă părăseai vreodată…Definitiv.

E dureros să vezi că o persoană pe care o credeai sufletul tău pereche, cel mai bun prieten, iubirea ta, poate fi într-o zi totul pentru tine ca mai apoi să devină doar o amintire…Pur și simplu. Îți trimite un mesaj să-ți spună că e gata totul. Că a întâlnit pe altcineva. Iar primul gând care îți trece prin minte e că se va răzgândi…Clar că asta va face deoarece a spus „pentru totdeauna împreună”. Păi nu?

CITEȘTE ȘI :  M-am trezit într-o dimineață, gândindu-mă la viața mea...

Apoi, ploaia se transformă în zăpadă, și zăpada în gheață. Și realizezi că tu îngheți de frig iar el, el trăiește în căldură. Dar nu în căldura pe care tu i-o oferi…E dureros să știu că eu eram cea care îl încălzeam, cea care îi ștergea lacrimile cu săruturi. Am fost al lui, iar el al meu. Eu am fost cea care am călătorit departe doar pentru a-l întâlni. Eu am fost cea care i-am spus „pentru totdeauna, nu?” și el mi-a răspuns „da, pentru totdeauna!”.

ADVERTISMENT

Îmi doresc să nu ne fi spus acele cuvinte vreodată. Încă e adânc scris în inima mea. Nu EL. Nu EA. Ci NOI. Știai că există o bancă în parc care are numele noastre scrise pe ea?Dar acum știu. Cuvintele sunt doar cuvinte. Și ele nu sunt scrise în piatră încât să țină o veșnicie. Oamenii sunt oameni. Și ei își schimbă gândirea. Oamenii vor pleca. Dacă știam că vei pleca de tot, te-aș fi strâns în brațe. Și ți-aș fi spus că, dacă pentru tine nu mai e la fel, pentru mine va fi întotdeauna.

CITEȘTE ȘI :  Evită iluzia tristeții când mintea îți induce credința că nu ești suficient de iubit...

Chiar dacă nu mă mai iubești, tu vei rămâne al meu. Și te-aș fi rugat să păstrezi acel jurnal pe care ți l-am oferit pentru a-ți aminti ce-a fost între noi. Și ți-aș mai fi spus să ai grijă de tine, așa cum am avut eu. Iar dacă aș fi știut că mă vei uita, te-aș fi sărutat pentru ultima dată. Te-aș fi sărutat dulce. Te-aș fi sărutat blând. Și ai fi știut că atunci când am spus „pentru totdeauna” am vorbit serios.

Și poate dacă aș făcut așa ceva, nu m-ai fi putut uita vreodată. Poate, dacă aș fi făcut așa ceva, nu m-ai fi părăsit…

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Ca și viața ,prietenia e compusă și din grijă,din spaime și nesiguranță...