Prima pagină » Dacă te uiți la ea și nu te simți binecuvântat, las-o să plece.

Dacă te uiți la ea și nu te simți binecuvântat, las-o să plece.

by Inimă Albastră
268 views

Dacă nu te simți binecuvântat că o ai pe ea alături în viața ta, la bine și la rău, las-o să plece pentru că înseamnă că nu e binecuvântarea ta. Dacă nu îți luminează ziua când face chiar și cel mai mic gest pentru tine, las-o să plece. Dacă zâmbetul ei nu îți schimbă starea de spirit atunci când sunteți împreună, las-o să plece. Dacă râsul ei nu îți provoacă bucurie, las-o să plece.

Poate ea e binecuvântarea altui bărbat iar tu o ții în loc de la ceea ce chiar merită. Când o iubești, trebuie să iubești totul la ea, poți să alegi lucrurile care îți plac la ea iar apoi să încerci să manipulezi sau să schimbi restul. Dar nu așa lucrează iubirea.

Trebuie să privești femeia din fața ta și să iubești totul la ea. Trebuie să iubești felul în care își schimbă părerea de 10 ori ca mai apoi să revină la ideea inițială. Trebuie să iubești chiar și întârzierea de o jumătate de oră doar pentru că nu îi plăcea cum îi stau buclele. Trebuie să iubești faptul că a uitat să oprească cuptorul după ce a gătit cina. Trebuie să îi iubești defectele pentru că ele sunt parte din ceea ce este ea cu adevărat iar tu nu vei putea schimba toate astea indiferent cât ți-ai dori.

CITEȘTE ȘI :  Irosim cuvinte mari pe oameni mici de prea multe ori ...

Pentru că femeia care a uitat să oprească cuptorul este cea care a gătit cina pentru tine. Pentru că aceeași femeie a întârziat acea jumătate de oră din cauza buclelor nenorocite pe care le-a făcut pentru tine, ca ție să îți placă.

ADVERTISMENT

Din tot ceea ce face, face în mare parte pentru tine, pentru binele și fericirea ta. Te iubește din toată inima și ar merge până la capătul pământului doar să îți vadă chipul luminat de fericire. Este dispusă să faca sacrificii pentru tine și este dispusă să își adapteze stilul ei de viață cu al tău, să te facă să te simți confortabil alături de ea, pentru că știe că iubirea adevărată cere sacrificii.

CITEȘTE ȘI :  Există un timp pentru lacrimi …dar și pentru a zâmbi...

Știe că iubirea adevărată nu este doar despre a te iubi unul pe celălalt când ești puternic, ci și când ești slăbit. Deci dacă nu-i iubești slăbiciunile la fel cum ți le iubește ea ție, las-o să plece. Această femeie este o binecuvântare, o adevărată binecuvântare, și toți din jur văd asta, dar dacă tu nu vezi, las-o să plece. O vei dărâma pentru că tu nu o poți iubi la fel cum te iubește ea pe tine, dar va fi liberă să găsească pe cineva care îi va oferi atenția pe care o merită. Cineva care o va prețui și o va iubi indiferent de cât de indecisă este ea.

CITEȘTE ȘI :  Sunt două lucruri pe acest pământ ce nu depind de vârstă...

Dacă te uiți la ea și nu simți că ești binecuvântat, trebuie să o lași să plece pentru că nu este binecuvântarea ta, este al altcuiva și nu este corect din partea ta să o ții când știi că poate fi mai bine pentru ea.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy