Prima pagină » De ce are nevoie o relație ca să reziste ?

De ce are nevoie o relație ca să reziste ?

by Inimă Albastră
188 views

Dacă citești aceste rânduri, te-ai întrebat deja: de ce are nevoie o relație ca să reziste ? Poate te-a pus și pe tine pe gânduri cântecul lui Nelly Furtado, cu toate lucrurile bune care au un sfârșit.
Or tu ți-ai dori ca iubirea să dureze veșnic, la fel ca în prima zi, iar pasiunea să ardă mai lung decât flacăra olimpică. Iată câteva lucruri ultra-verificate. Dacă mai ai de adăugat, nu te sfii și împărtășește-ne și nouă, la comentarii.

Good s3x

Să spunem că o iubire de durată are nevoie de o viață s3xuală satisfăcătoare este ca și cum am spune că o plantă are nevoie de apă. Cu toate acestea, e surprinzător cât de repede uităm asta și cum ne trezim, de multe ori, că relația scârțâie și n-am mai făcut dragoste de mai bine de o săptămână. Sau două?…

CITEȘTE ȘI :  Ce reguli existau la intalniri acum 80 de ani

Dacă trebuie să te gândești un pic înainte de a răspunde când ați făcut dragoste ultima oară și, mai ales, cum a fost, înseamnă că trebuie luate măsuri urgent. Asta nu înseamnă cine știe ce eforturi sau posturi acrobatice. E suficient să-ți amintești cum era la început sau ce tare te aprindea fiecare atingere a lui acum… x ani, și dispoziția e gata!

Marile mici gesturi

ADVERTISMENT

Oricine a trăit o iubire suficient de îndelungată îți va spune că ea e hrănită de gesturi mici mai mult decât cine știe ce sacrificii eroice. “Aș face orice pentru el!” e o atitudine minunată, dar sunt foarte rare situațiile în care chiar e nevoie să faci totul. Amintiți-vă și de gesturile mici, aparent neînsemnate, însă pline de tandrețe. E vorba de acele lucruri despre care știi că îi fac plăcere. Nu dăm exemple, fiindcă nu sunt aceleași de la un om la altul. Trebuie să le descoperi singură la bărbatul pe care îl iubești.

Simțul umorului

CITEȘTE ȘI :  Vrei copii? 4 intrebari pe care TREBUIE sa ti le pui inainte!

Să treci cu seninătate și umor peste hopurile vieții este esențial pentru o relație de “drum lung”. Ce rost are să o iei în tragic? Nimeni nu e atras de o fată veșnic tristă sau o frunte mai mereu încruntată. Atmosfera veselă și destinsă e mediul propice în care iubirea înflorește și durează. Dar asta adăugat la o temelie solida de încredere. O persoana amuzantă, dar pe care simți că nu te poți baza ar fi cealaltă extremă.

Secrete și secrete

Nu trebuie să îngropați împreună o comoară de pirați, într-un loc numai de voi știut, sau să fiți singurii martori ai aterizării unui OZN. E suficient să aveți secrete mai puțin spectaculoase, dar care să fie numai ale voastre. Asta va întări complicitarea dintre voi. Întâmplări din copilărie despre care nici mama lui nu știe, aspirații și dorințe pe care tu nu le-ai spus nimănui altcuiva sunt tot atâtea fire invizibile cu care iubirea voastră își țese haina rezistentă la intemperiile vremii.

CITEȘTE ȘI :  Zodii de suflete pereche.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy