Prima pagină » De ce unele dintre cele mai dorite femei sunt singure?

De ce unele dintre cele mai dorite femei sunt singure?

by Inimă Albastră
233 views

De ce unele dintre cele mai dorite femei sunt singure? Unele dintre cele mai dorite femei sunt întotdeauna singure şi, uneori, nefericite. Se întâmplă foarte des ca femeile care nu au partener să fie mai sexy decât celelalte.

Te-ai întrebat de ce? Aici apare o întreagă discuţie. Eşti tentat să spui că tipele single sunt mai sexy sau caută să fie aşa tocmai pentru că sunt singure şi nu se ştie când apare oportunitatea unei relaţii, aşa că trebuie să arate mereu bine.

Ai observat că în timpul unei relaţii ambii parteneri au acea stabilitate de cuplu şi nu se preocupă de imaginea lor, la modul extrem. După ce o relaţie se consumă iar partenerii se despart, intervin şi schimbări comportamentale, amândoi devenind brusc preocupaţi de propria imagine.

Se apucă de diete, îşi schimbă garderoba, uneori şi cercul de prieteni; acţiuni prin care încearcă să devină mai vizibili, să reintre pe piaţă. Prin aceste schimbări unii vor să rupă legătura cu trecutul, se redescoperă, se reinventează.

După acest preludiu revin la întrebarea de la care a pornit ideea acestui articol. De ce unele dintre cele mai dorite femei sunt singure? Iată zece motive plauzibile:

10. AU O PERSONALITATE PUTERNICĂ

Este o mare diferenţă între a fi frumoasă şi a fi sexy. Multe femei sunt frumoase, dar puţine sunt sexy ca atitudine. Asta ţine de personalitate şi de o anumită siguranţă de sine. Tipele cu personalitate puternică nu prea se aruncă, chiar dacă le place mult un bărbat. Aşteaptă să fie cucerite în mod diferit, smart, original. Caută altfel de experienţe.

CITEȘTE ȘI :  Cum sa-i spui TE IUBESC. Altfel!

9. LE SUNT LOIALE PRIETENILOR

Femeia dorită, dar single, nu înlocuieşte prietenii cu noul iubit. Departe de ea acest gând. Bărbaţii din viaţa ei trebuie să formeze o coadă ordonată şi să-şi aştepte rândul. Prietenii sunt pe primul plan. Noul pretendent trebuie să aştepte până va ajunge la sufletul ei, până va dobândi statutul pe care-l au prietenii foarte buni din viaţa ei.

8. NU SUNT DISPERATE

Nu te aştepta ca o femeie singură, dar foarte dorită, să se arunce imediat în braţele tale. Sunt mai inteligente de atât. Deşi în ultima perioadă iubitul ei a fost doar o jucărie sexuală, nu visa că vei marca imediat, chiar dacă eşti un mascul feroce.

Tipele astea sunt smart şi au stil. Nu privesc o partidă de sex ca pe o simplă contracţie de muşchi. Multe preferă să aştepte timp îndelungat pentru a face dragoste, nu sex!

7. NU EŞTI PRINTRE PRIORITĂŢILE EI

Tipele mişto nu te vor trece imediat pe lista lor de priorităţi deoarece ştiu că alchimia se construieşte, în general, în timp, iar sentimentele se pot dezvolta cu multă răbdare. Dacă nu ajungi pe primele poziţii în agenda ei zilnică, nu intra în panică.

Oricum, merită aşteptarea. Cu cât lupta e mai dură, cu atât victoria este mai dulce!

ADVERTISMENT

6. SUNT CREATIVE SEXUAL

Deşi sunt single, asta nu înseamnă că trăiesc la mănăstire. Nu trebuie să te sperie dacă afli că a avut puţini parteneri în viaţa intimă. Uneori, mai puţin înseamnă mai mult din punctul de vedere al experienţei.

CITEȘTE ȘI :  Cele mai periculoase 5 tipuri de femei

Pare paradoxal, dar nu e aşa. Poate cu acei puţini parteneri cu care a avut relaţii de lungă durată a experimentat mult din punct de vedere sexual decât dacă ar fi avut nenumărate aventuri ce s-au consumat rapid.

5. SUNT FOARTE AMBIŢIOASE

Îşi impun obiective ambiţioase atât în viaţa de cuplu, cât şi în cea profesională. Chiar şi promovările de la job le sărbătoresc cu stil. La o pizza şi un suc e cam banal. Ce-ai zice dacă te-ar invita la Ibiza într-un weekend? Ştiu, vei spune că visez cam mult, dar lumea asta a fost construită având visuri ca punct de plecare.

Dar dacă se întâmplă asta, nu fi ţăran! Te-a invitat să sărbătoreşti alături de ea promovarea, nu în patul ei.

4. SUNT REBELE

Faptul că sunt singure mult timp nu înseamnă că sunt ciufute ori sociopate. Unii au avut surprize mari. Au descoperit suflete rebele, greu de stăpânit şi îmblânzit. Sunt incapabile de compromis, dependente de libertate şi necunoscut, iar aceste lucruri o pot face sexy şi dorită.

3. NU DAU DOI BANI PE AŞTEPTĂRILE PE CARE LE ARE SOCIETATEA DE LA ELE

Unii se cam grăbesc cu concluzii de genul „cred că are o problemă pentru că nu s-a căsătorit până la 40 de ani“. Te-ai gândit că poate nu a avut cu cine, poate nu a găsit partenerul care să o iubească, să o motiveze, să o înţeleagă, să o sprijine, să investească suflet în ea, să îi ofere libertate, chiar dacă e o relaţie de cuplu?

CITEȘTE ȘI :  4 zodii de femei fatale.

Poate că vrea să alerge la maratonul din Sahara sau să mai facă o facultate, în loc să se înroleze în canoanele societăţii, în loc să se aşeze cuminte în turmă. Nu reacţionează nici măcar la iniţiativa părinţilor care, uneori, mai spun „mamă, dar tu când te aşezi la casa ta, când îţi faci un rost?“.

2. ÎŞI CREEAZĂ PROPRIUL STIL VESTIMENTAR

Aceste tipe nu au nevoie de publicaţii glossy pentru a urma trendul. Sunt la curent cu ce se poartă, dar vor adapta ţinutele la stilul personal. Poate nu întotdeauna vor fi la modă, dar vor face diferenţa folosindu-se de curajul de a fi diferite. Vor aprecia dacă şi tu observi că ştiu să poarte hainele cu atitudine, deşi nu sunt de firmă!

1. MULŢI BĂRBAŢI CRED CĂ SUNT DEJA LUATE

Pentru că arată atât de bine, pentru să sunt inteligente, pentru că au o atitudine sexy, pentru aceste trei motive unii bărbaţi nu riscă. Ei cred că sunt greu de cucerit, că sunt deja luate, că au pe cineva, cu siguranţă. Chiar dacă ţi-o iei încercând s-o cucereşti, măcar înveţi ceva. O femeie single este uneori mult mai greu de cucerit decât una care se află deja într-o relaţie.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy