Prima pagină » Despre ce vorbesc femeile

Despre ce vorbesc femeile

by Inimă Albastră
198 views

Despre ce vorbesc femeile? Iată o întrebare care pe unii bărbați îi interesează, iar pe alții îi lasă indiferenți.

Pentru că eu sunt o femeie tăcută și pentru că întotdeauna mi s-a reproșat că nu vorbesc prea mult… m-am întrebat despre ce vorbesc femeile și de ce se spune despre ele că vorbesc mai mult decât bărbații? Așadar, ce ar putea discuta reprezentantele sexului frumos, atunci când pleacă la cumpărături în gașcă, atunci când își pudrează nasul în toaletă unui restaurant, sau când se află la faimoasele “petreceri în pijamale”, pe care le organizează atunci când nu mai au chef de bărbați.

Bârfa la bărbați și bârfa la femei

Pe lista celor mai mari păcate se află și bârfa… Dacă întrebi un bărbat despre ce vorbesc în general femeile, acesta îți va răspunde cel mai probabil: ” Femeile vorbesc despre absolut orice, dar mai ales despre altele sau despre alții…” Eu cred că nu este de vină numai ea, de vină sunt în primul rând cromozomii XX, iar sărmana femeie ce poate face dacă așa s-a născut?

CITEȘTE ȘI :  Minunățiile lumii suprinse în 21 de fotografii.

Adevărul este că am întâlnit foarte mulți bărbați care bârfeau de mama focului, iar de mama focului înseamnă că țineau de același subiect o săptămână întreagă. Adică despicau firul în patru, iar dacă prietenii lui se săturau să audă aceeași și aceeași poveste, el se retrăgea și rămânea cu gândul la bârfă aceea, care urma să-și găsească alți auditori.

Ei bine, o femeie este altfel… Poate că ea nu e întotdeauna de acord cu celebrul proverb: “Tăcerea este de aur”, dar știe prea bine că nici prea multă trăncăneală nu a ucis deocamdată pe nimeni. Poate a enervat un pic, dar de omorât, nu!

De asemenea, ea este capabilă să treacă foarte ușor de la un subiect la altul fără prea multă greutate, lucru pe care un bărbat, se pare nu-l face la fel de ușor. Nu cred că există mulți bărbați cărora le place să bârfească mult între ei, prin telefon sau pe net, pe când femeile bârfesc atât prin viu grai, cât și prin noua tehnologie. Așadar, bârfesc și femeile și bărbații, doar subiectele sunt cele care diferă, precum și numărul lor.

CITEȘTE ȘI :  Cele mai periculoase 5 tipuri de femei

ADVERTISMENT

Femeile vorbesc prea mult?

Dacă ar fi să ținem cont de multele sondaje care s-au tot făcut despre femei și bărbați, trebuie să credem că ele vorbesc mult mai mult decât ei. Masculii spun că doamnele și domnișoarele sunt obositoare, simt nevoia să se exteriorizeze, sunt sentimentale. Ei sunt cei care uită tot, iar ele își amintesc tot, taman atunci când nu trebuie.

Am auzit spunându-se de foarte multe ori că femeile sunt cele care nu vorbesc niciodată în gând, ele vorbesc cu voce tare… Hmmm…poate că și prea multe gânduri nu sunt tocmai bune, se zice că pot forma riduri, iar în ziua de azi cremele antirid destinate femeilor sunt mult mai numeroase față de cele destinate bărbaților. Așa că, domnilor exteriorizați-vă!

Când se întâlnesc femeile vorbesc despre bărbați?

Dacă nu au alte înclinații sexuale, se pare că da. Când trei bărbați, sau mai mulți se întâlnesc, vorbesc despre ultimul meci văzut la TV, vorbesc despre cursele de mașini, vorbesc despre ultimul model de telefon apărut, sau cum au vrut să arunce calculatorul pe geam pentru că nu mai mergea. Când trei sau mai multe femei se întâlnesc, vorbesc despre bărbați…

CITEȘTE ȘI :  De ce unele dintre cele mai dorite femei sunt singure?

Despre bărbații lor sau despre bărbații altora, despre cât de buni sau răi sunt ei, despre soți sau amanți, despre toată floarea cea vestită a masculilor care le înconjoară. Și, după ce au epuizat acest mare subiect, care de altfel este și lait-motivul întâlnirii lor, atacă și subiecte ca: ultimul ruj apărut, sau ultima sanda pe care au văzut-o la cel mai scump magazin de încălțăminte.

Și dacă vreți să înțelegeți mai bine toate astea, încercați să gasiți în librării cartea “De ce bărbații se uită la meci și femeile se uită în oglindă” de Allan Pease și Barbara Pese. Veți fi mai dumirite…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy