Prima pagină » Destinul și-l face omul cu mâna lui…

Destinul și-l face omul cu mâna lui…

by Inimă Albastră
367 views

Destinul și-l face omul cu mâna lui… Orice om își dorește să dăruiască cuiva totul… dragoste, credință, fidelitate. Ce îi face pe oameni să se ascundă în tăcere? De ce fug, de ce se ascund de iubire?

Construind destinul …uneori neliniștile singuratății te pot împinge spre greșeli pe care dacă ar fi existat comunicare, nu le-ai fi făcut… Dacă nu ești destul de puternic te vei prăbuși în tine însuți, ucis de refuzul celor din jurul tău…care uneori…prea preocupați de propria lor persoană, te aruncă la marginea prăpastiei și dacă se întâmplă să cazi, nimeni nu-și va mai aminti de tine.

Există oameni care înțeleg mult mai bine natura schimbărilor subtile, necesare pentru a putea trăi viața pe care și-o doresc. Neavizații îi cred norocoși. Dar adevărul este că își fac singuri norocul. Acționează metodic, urmărindu-și realizarea obiectivelor și a visurilor. Își dau seama că este necesar să-și lepede carapacea mulțumirii de sine și să riște.

CITEȘTE ȘI :  Ai fost soarele de pe cerul vieții mele,ai fost visul pe care-l admiram...

De ce se tem oamenii să-și asume riscuri?

1. Deoarece sunt cel mai adesea înlănțuiți de obiceiuri și confort. Astfel, ei se concentrează mai mult asupra dificultăților și nu asupra soluțiilor.

2. Deoarece nu acceptă schimbările pentru că trăiesc respectând reguli de tipul „trebuie” si „ar trebui„.

ADVERTISMENT

3. Deoarece le este teamă să nu greșească. Mulți nu înțeleg că oamenii de succes fac nenumărate greșeli pe drumul către atingerea țintei. Orice pictor strică multe pânze.

4. Deoarece mulți nu reușesc să-și rezolve problemele personale, ceea ce îi face adesea nefericiți. Bineînțeles că este mai simplu să te plângi și să te complaci în postura victimei decât să accepți responsabilitatea. Dar, pe termen lung, ești condamnat la suferințe și multe insatisfacții.

CITEȘTE ȘI :  Ești sigură că e bărbatul potrivit pentru tine

5. Deoarece le este teamă de necunoscut. Numai că frica este o parte a evoluției. Atâta timp cât o să ne extindem domeniul de acțiune și o să progresăm, o să ne temem întotdeauna, mai mult sau mai puțin, de nou și de necunoscut.

6. Deoarece nu au sprijin și susținere morala din partea celor apropiați.

Pentru a ne realiza un nou obiectiv este nevoie de un alt nivel de cunoaștere. Avem nevoie să fim în preajma oamenilor cu gândire pozitivă și progresistă, a oamenilor care își înfruntă teama de necunoscut, a celor care acționează, chiar dacă nu știu toți pașii spre succes.

Atunci când ne iubim viața și libertatea, suntem dispuși să acționăm și să învățam din acțiunile noastre. Drumul poate fi uneori lung, dar călătoria va fi fascinantă.

CITEȘTE ȘI :  Am inima ruptă în bucăți, dar încă pot iubi...

Construind destinul fiecare om își trăiește drama singur… important este că din dragoste să păstrezi focul și să îngropi cenușa.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy