Prima pagină » Ea era tot ce-mi trebuia și fără să-mi dau seama…

Ea era tot ce-mi trebuia și fără să-mi dau seama…

by Inimă Albastră
105 views

Ea era tot ce-mi trebuia și fără să-mi dau seama, fără să mă gândesc prea mult la asta, cred că am fost un om fericit. Au fost momente când am simțit că am aripi să zbor oriunde doresc, că am puterea să mă ridic până acolo unde mi-aș dori.

Toată puterea asta venea din dragostea ce ne unea. Ea îmi aducea echilibrul și liniștea interioară după care tânjisem atât. Ea era bucuria mea, fără ea nu mai pot zâmbi așa cum o făceam. Observ lucrurile în jurul meu și parcă sunt străin de toate, parcă nu mai aparțin acestei lumi și parcă nimic altceva nu mai contează. Nu-mi pot stăpâni lacrimile, pentru că îmi dau seama că lucrurile nu o să mai fie cum au fost până acum. Aveam atâta nevoie de ea – și am, acum poate mai mult ca niciodată – simpla ei prezență îmi spunea că totul e OK. Ea avea mereu o vorbă bună pentru mine, chiar și atunci când eram obosit și nervos. Știa să citească în mine și spunea ceea ce-mi doream să aud ca să pot găsi puterea de a merge mai departe. Acum, nu mi-a mai rămas decât să caut această putere în mine.

CITEȘTE ȘI :  Ai privit în urma mea și-ai lăcrimat ușor spunându-mi ...

ADVERTISMENT

Dacă am s-o găsesc nu știu, dar mă străduiesc. Degeaba sunt în jurul meu câțiva oameni minunați care mă înțeleg și încearcă să mă ajute. Degeaba cred uneori că momentele grele au trecut. Momentele în care îmi simt sufletul sec o să revină mereu, atâta vreme cât nu sunt cu tine. Degeaba plâng, pentru că durerea nu trece, doar se transformă. Nu mai e durerea disperată de la început care mă făcea să urlu, e una profundă, care coboară cu fiecare zi în cele mai adânci cotloane ale sufletului. Durerea asta mă face să nu pot zâmbi, iar atunci când totuși se întamplă, mă simt vinovat că am făcut-o.

CITEȘTE ȘI :  Cu mulţi ani in urma, a trăit în India un înţelept...

” Cum să mai zâmbesc fără tine??? ” îmi spun și iarăși se întorc toate în mine, și iarăși iese la suprafață durerea. Aș vrea să pot să scriu tot ce simt, dar nu pot. Nu pot pentru că nu am cuvinte care să definească ceea ce simt. Dar ce contează că nu pot exprima acum ce simt?

Tu știi ce e în sulfetul meu, ai știut mereu. Ai fost singura care ai știut.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy