Prima pagină » Eram în primul an de facultate când l-am cunoscut și el …

Eram în primul an de facultate când l-am cunoscut și el …

by Inimă Albastră
173 views

Eram în primul an de facultate când l-am cunoscut și el care era în anul 3 de liceu. Am devenit aproapiați din cauza unui singur lucru : ”iubirea”.

El avea prietena,eu nu aveam. I-am spus fiecare detaliu al vieții mele și despre sentimentele mele și el a făcut același lucru. S-a îngrijit de mine mai mult decât de sora lui și eu făceam același lucru cu el. Doar că nu știam că am început să-l plac deoarece el era cu 2 ani mai mic decât mine și, în plus, el a avea o prietena.

În vara aceea, s-a ținut o tabără de tineret în zona noastră. Am avut timp pentru a sta mai mult împreună și când venea timpul să mergem la culcare, ma însoțea până la cort ; fetele și băieții nu au fost lăsați să doarmă împreună…decât cu condiția ca picioarele tuturor să rămână afara din cort… Dar, invazia țânțarilor ne-a terminat, așa că am decis să închidem cortul și am dormit unul lângă altul.

CITEȘTE ȘI :  Iubirea nu trebuie să aibă reguli.

ADVERTISMENT

Am vorbit și am vorbit, când dintr-o dată, m-a întrebat: “De ce te iubesc?” I-am răspuns spunând: “Pentru că Dumnezeu a spus ‘Iubește-ți aproapele.” “Atunci, el a zâmbit și m-a sărutat pe obraz și s-a lăsat tăcerea … dupa un timp el m-a îmbrățișat și a spus ” Nu mă vei uita. ” Am dat din cap, dar apoi mi-a spus aceeași frază din nou ,mai încet,încât abia l-am auzit. Când l-am rugat să repete, el m-a îmbrațișat brusc și m-a sărutat.

În acel moment,nu am știut ce să spun sau să fac pentru că am fost cu adevărat șocată și timidă. M-am întors cu spatele la el și am privit stelele…. El a ascultat bătăile inimii mele și m-a întrebat de ce inima mea bătea atât de repede. L-am acuzat pe el de asta.Din cauza a ceea ce a făcut inima îmi sărea din piept…

CITEȘTE ȘI :  Mai devreme sau mai târziu, cu toții avem nevoie de răspunsuri.

În dimineața următoare, el sa uitat la mine și când am avut șansa de a vorbi, m-a tachinat cu întrebarea :”care a fost primul sarut?” Am zâmbit pentru că nu pot uita buzele lui.

Acesta a fost momentul în care mi-am demonstrat mie și tuturor , ca primele sărutări sunt întotdeauna mai dulci, mai ales daca este o sărutare neașteptată ….

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy