Prima pagină » Esențele tari ale femeii se regăsesc în ochii ei…

Esențele tari ale femeii se regăsesc în ochii ei…

by Inimă Albastră
201 views

Esențele tari ale femeii se regăsesc în ochii ei, în vocea ei și-n sufletul bun, niciodată trădat de neliniști în diminețile întârziate. Este femeie. Și asta e tot ce contează.

Ea merită iubită, respectată și merită înconjurată de suflete și inimi calde. Ea nu merită jumătăți de măsură și nici inegalități. Este povestea femeii învăluită-n ceața iubirii și tot ceea ce vede și ceea ce atinge, este mai pur, mai simplu, mai frumos, ea cucerește prin educație, bun-simț și eleganță, pentru că frumusețea ei este doar a ei, iar bărbatul care o iubește și-o strânge astăzi de mână, mâine îi este aproape pentru tot ceea ce reprezintă ea, fie că este conturată de rochii elegante și scumpe, fie că poartă haine simple, iar chipul îi este senin și fără make-up.

CITEȘTE ȘI :  Suntem stăpâni într-o lume pe care nu noi am făcut-o...

Da, sunt femeie şi am obosit. De ce? Pentru că muncesc ca o nebună, încercând să îmi dovedesc mie şi lumii întregi că merit să fiu apreciată. Nu termin să fiu femeie de afaceri, când, ghici ce? Trebuie să fiu femeie de casă. Trebuie să mâncăm ceva bun, să zâmbesc frumos, să ascund cearcănele alea care vin după 12 ore la birou, că, deh… femeia trebuie să fie sexi. Şi obosesc! Ba, mai mult, uneori nu am chef… uneori chiar vreau să stau frumos la mine în pat, să mă uit la cele mai tâmpite filme, să nu vorbesc cu nimeni şi să nu rezolv nimic. Vreau să dorm 1000 de ani şi să aştept să treacă timpul până vine unul mai bun.

CITEȘTE ȘI :  Poti sa iubesti pe cineva inainte de a-l cunoaste?

ADVERTISMENT

Nu, nu sunt tristă, deprimată sau în stare de suicid. Sunt un om normal, care oboseşte şi uneori vrea o pauză. Am observat că femeile nu îşi pot lua o pauză, pentru că totul galopează în jurul nostru: viaţa, copiii, munca, familia şi bărbaţii. Oricât am vrea, viaţa nu se opreşte, aşa că nu mai bine ne liniştim puţin, respirăm adânc, realizăm că nu suntem chiar atât de multifuncţionale şi bem un pahar cu vin? D’ăla roşu, sec, care îţi amorţeşte simţurile. Apoi, un film drăguţ, că de tragedii ne-am săturat cu toţii şi să dormim uşor şi apăsat.

Mâine e o altă zi, hai măcar să fim în stare să o ducem şi pe ea în spatele nostru, care deja e chinuit. Să fim liniştite! Altfel, nu ne salvează nimeni! Esențele tari ale femeii se regăsesc în ochii ei…

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Ce înseamnă dacă te sărută pe frunte

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy