Prima pagină » Este un miracol că-n această lume a deșertăciunilor…

Este un miracol că-n această lume a deșertăciunilor…

by Inimă Albastră
54 views

Este un miracol că-n această lume a deșertăciunilor, a promisiunilor false, o lume în care verbul „a avea”este adus la rangul de rege,iar ambiția este dusă până la absurd…deci..este un miracol că mai există oameni căutători de emoții, oameni seduși de dorință,oameni care mai au entuziasmul vieții și al reușitei, oameni care se dăruiesc iubirii fără condiții și analiză, oameni care consideră că cel mai frumos ornament al templului uman este format din inimă, suflet și minte….

De aceea iubesc cu tot sufletul acești oameni minunați…Chiar dacă au defecte…chiar dacă greșesc…Pentru că mă gândesc că sunt OAMENI…nu îngeri…nu închipuiri…sau imagini deșarte…inimitabile și greu de atins….Iubesc oamenii și sentimentele care-i onorează!!!..

Nu toți sunt așa de norocoși încât să aleagă calea pe care sufletul lor o dictează. Nu toți sunt atât de norocoși încât să-și găsească sufletul pereche și nu toți sunt atât de norocoși încât să înțeleagă că unele răspunsuri vin doar la momentul potrivit și că de multe ori nu răspunsul ne provoacă teamă. E întrebarea și povestea ce stă în spatele ei cea care ne provoacă teama.

ADVERTISMENT

Știu la fel de bine ca și tine că până și cel mai mic lucru îți poate schimba viața. Într-o clipă, se poate petrece ceva când te aștepți mai puțin. Și acest lucru te trimite pe un drum la care nu te-ai fi gândit…într-un viitor pe care niciodată nu ți l-ai imaginat. Unde te vor duce toate acestea? Cred că asta e călătoria vieții noastre.  E căutarea noastră spre lumină, dar știu că uneori, pentru a găsi lumina trebuie să trecem prin cele mai întunecate părți!

Nu e despre zâmbete. E despre ce aduc ele în viața ta după ce nu mai există. E despre insistențe și săruturi furate pe grabă. E despre emoții și iubiri trăite pe vârful picioarelor. E despre ce îți aduce în viața ta o privire, nu despre culoarea acelor ochi sau forma lor.

Iubesc dragostea ca sentiment și dăruirea ca atitudine…Dar toate acestea nu pot fi realizate decât dacă sunt împărtășite deopotrivă…Dacă nu…totul este deșertăciune….!!

 

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy