Există un timp pentru lacrimi …dar și pentru a zâmbi…

  timp pentru lacrimi

  Există un timp pentru lacrimi …dar și pentru a zâmbi. Există un timp pentru a merge mai departe…dar și pentru a renunța.

  ADVERTISMENT

  Există un timp pentru dezamăgiri…dar și pentru noi începuturi. Există un timp pentru cer senin…dar și pentru ploi.Există un timp pentru a acționa…dar și pentru a aștepta.Există un timp pentru a crește..Există un timp pentru schimbări..Există un timp pentru a fi sus..dar și pentru a te ridica.Există mereu timp pentru iubire..Există mereu timp pentru iertare.. Există mereu timp pentru a alege ce este corect..timp pentru lacrimi..

  Am iertat greșeli aproape de neiertat, am încercat să înlocuiesc persoane de neînlocuit și să uit persoane de neuitat!

  CITEȘTE ȘI :  După un anumit timp, omul învață să perceapă diferența...

  ADVERTISMENT

  Mi-a fost frica că voi pierde un om deosebit – pe care în final l-am și pierdut! Am acționat din impuls, am fost dezamăgit de oamenii pe care-i credeam incapabili să mă dezamăgească, dar probabil am dezamăgit și eu alți oameni!

  Am ținut pe câte cineva în brațe, pentru a fi protejat, am luat viața în râs când nu trebuia, mi-am făcut prieteni veșnici! Am iubit și am răspuns iubirii dar am fost și refuzat! Am fost iubit și nu am știut să iubesc. Am strigat și am sărit de atâta fericire.

  Am plâns ascultând muzică sau privind fotografii! Am telefonat doar pentru a auzi un glas, m-am îndrăgostit de un gest….Am crezut că mor de atâta nostalgie… De aceea, pentru mine viața se trăiește!

  ADVERTISMENT

  CITEȘTE ȘI :  Sunt momente când mă întreb dacă sunt fericit ...