Prima pagină » Experiența iubirii poate fi confuză și greu de înțeles…

Experiența iubirii poate fi confuză și greu de înțeles…

by Inimă Albastră
87 views

Experiența iubirii poate fi confuză și greu de înțeles. Într-o zi suntem îndrăgostiți, iar următoarea, ne întrebăm dacă suntem încă îndragostiți. Iubirea este nestatornică, și este cel mai bine sa ne bucurăm de ea atunci când există.

Experiența iubirii este magică, dar uneori, aceasta doare mai mult decât orice altceva în lume.

Toată lumea trebuie să stea pe ”bancheta din spate” în dragoste , chiar dacă este dragostea vieții. Experiența iubirii nu vine cu o listă de indicii pe o foaie de hârtie, ea ar trebui să se înțeleagă din interior.

Experiența iubirii: If music be the food of love… play on…”, spune Shakespeare, în Twelfth Night.

ADVERTISMENT

Dacă dragostea ar fi ca muzica … ar putea fi pornită sau oprită când dorim! Ceea ce face ca această experiență a iubirii să fie interesanta este că avem nici un control asupra ei.

Experiența iubirii este o emoție în care ne împiedicăm , și trebuie să găsim drumul. Dar avem probleme atunci cand trebuie să se termine. Ea ajunge să ne smulgă inima din piept.

Este iubirea ca și cum ar fi un super lipici? Se lipește rapid, și este dificil de a separat? S-ar părea că acest lucru este ceea ce o face mai mult o enigmă. Una dintre cele mai bune moduri de a-i face față este să ne detașăm emotional și  să analizăm totul din punctul de vedere al unei terțe persoane.

Acesteia îi este întotdeauna ușor să dea altei persoane sfaturi despre dragoste sau despărțiri. Cu toate acestea, problema este mult mai dificil de manevrat atunci cand ni se intampla nouă.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy