Prima pagină » Femeia este un lucru bun…

Femeia este un lucru bun…

by Inimă Albastră
35 views

Femeia este un lucru bun. Femeia este mereu sensibilă. Femeia este sexy. Femeia este dulce. Femeia este companionul perfect pentru a te distra.

Femeia este plăcută ochiului. Femeia este puternică. Femeia este cea care dă viață. Femeia este o specie foarte emotivă. Femeia reprezintă pasiune pentru un bărbat. Femeia este frumoasă. Femeia este ispititoare. Femeia este sotțe. Femeia este prietenă. Femeia stă în spatele oricărui om de succes. Femeia reprezintă confort. Femeia poate plânge și suferi.

O femeie este precum un ocean. Atunci când se simte iubită încrederea în ea crește semnificant. Abilitatea unei femei de a accepta și de a returna dragostea este o reflecție a felului în care ea se vede. Dacă o femeie se vede fericită și sexy inima și brațele ei vor fi larg deschise. Când se vede doborâtă și când suferă cade în umbră.

În această perioadă ea are nevoie ca mintea și inima ei să fie deschise dar… nu va fi așa. După ce va reuși acest lucru ea se va ridica și va simți dragostea ce o înconjoară, va radia de fericire. Femeile au tendința de a trăi mai intens sentimentele decât bărbații. Sentimente precum nesiguranța, grija pentru un lucru, indignarea, inutilitatea, neîncrederea, confuzia, nevoia sunt trăite de către femei într-un mod mai accentuat chiar dacă nu ar fi cazul.

ADVERTISMENT

O femeie cu cât este ajutată mai mult cu atât îi crește încrederea în sine și scapă de sentimentele negative pe care hormonii le fac să apară în interiorul său. Femeile tânjesc după înțelegere, respect, devotament, încredere în sine, admirație, egalitate cu bărbații și după sentimentul de iubire. Unei femei îi place să își petreacă timpul făcând lucruri simple precum cititul unei cărți, ascultatul unui CD bun, scrierea unui jurnal, uitatul la zborul unei păsări.

Unei femei îi place să se relaxeze făcând o baie cu multă spumă și fiind înconjurată de multe lumânări. Lucrurile pe care ea le iubește sunt vorbitul cu o prietenă pentru o perioadă lungă de timp, mersul la cumpărături, plimbările lungi, savuratul unui pahar de vin, satisfacerea partenerului de viață sau pur și simplu statul pe canapea și visatul cu ochii deschiși.

O femeie este sufletul unei relații, ea este fantezia, floarea, lumânarea, vinul, muzica romantică, ținuta sexy, plăcerea unirii într-o singură ființă cu cel de lângă ea și mirosul dulce al naturii.

Femeia este cea după care un bărbat tânjește. Femeia este ființa pentru care un bărbat trăiește. Femeia este cea pentru care un bărbat ar fi în stare de crimă. Femeia este cea pentru care un bărbat luptă împotriva oricui. Femeia este cea pentru care un bărbat este în stare să se schimbe. Femeia este cea care educă un bărbat.

Femeia este cea care înduioșează un bărbat. Femeia completează bărbatul. Femeia este ființa de care un bărbat are nevoie cel mai mult pe lume.

În această lume dominată de bărbați ar trebui să fim mândre că suntem femei și că ei fără noi nu ar putea exista.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy