Fiecare are propria lui poveste de dragoste de spus…

  Fiecare are propria lui poveste de dragoste de spus; într-un fel, poate toate poveștile de dragoste sunt la fel.

  ADVERTISMENT

  Povestea mea de dragoste nu a fost chiar perfectă, dar a fost a mea. Îmi voi aminti totul până la sfârșitul vieții mele.

  Nimeni nu poate șterge cu adevărat amintirile, indiferent cât de mult ar încerca. Poate că într-o zi, atunci când viața mă vede ca pe o persoană ”bătrână”, voi avea gânduri care să îmi amintească de o iubire pierdută in nisipurile timpului…

  Privind înapoi, iubirea mea a inceput ca o inocență,ca orice poveste de dragoste. Fiind un introvertit, nu am inițiat o conversație; nu a fost niciodată treaba mea. Deși nu am fost un singuratic, mă desfătam în gândul de a fi singur, pentru că mi-a dat timp pentru a-mi găsi refugiu meu din restul lumii.

  CITEȘTE ȘI :  Sufletul pereche e posibil să nu îl întâlnim din prima...

  Poate că personalitatea mea mi-a dat o imagine idealistă a modului în care ar trebui să fie relațiile. Dau vina pe sinele meu pentru că aveam acele idealuri, dar viața părea mai ușoară atunci când aveam o viziune inocentă a lumii.

  ADVERTISMENT

  Lecții învățate?

  Dragostea poate fi atât de nestatornică, iar timpul atât de des leagă sau se rupe o relație. Cred timpul nu a fost într-adevăr de partea noastră. Noi nu întinerim și ne-am găsit la o răscruce în viața noastră. În cele din urmă, am constatat că trebuie să iau o decizie dureroasă.

  Trecutul poate răni, dar experiența m-a învățat că o relație ar putea fie să meargă fie să fug de ea. Poate că atunci când eram mai tânăr, aș fi ales pentru a fugi; cu toate acestea, am învățat calea cea grea,de care nu pot fugi departe de trecutul meu, fără a fi bântuit de el. A venit înapoi la mine,mă bântuie, indiferent cât de mult am încercat să-l evit.

  CITEȘTE ȘI :  Nu mi-e dor de tine! În niciuna dintre zile și în niciuna dintre nopți!

  Ce poate să ne învețe amintirea unui iubiri trecute ? Cum să ne eliberăm, cum să fugim mai departe, sau, în final regăsirea dragostei adevărate ?

  ADVERTISMENT