Prima pagină » Fiecare are propria lui poveste de dragoste de spus…

Fiecare are propria lui poveste de dragoste de spus…

by Inimă Albastră
269 views

Fiecare are propria lui poveste de dragoste de spus; într-un fel, poate toate poveștile de dragoste sunt la fel.

Povestea mea de dragoste nu a fost chiar perfectă, dar a fost a mea. Îmi voi aminti totul până la sfârșitul vieții mele.

Nimeni nu poate șterge cu adevărat amintirile, indiferent cât de mult ar încerca. Poate că într-o zi, atunci când viața mă vede ca pe o persoană ”bătrână”, voi avea gânduri care să îmi amintească de o iubire pierdută in nisipurile timpului…

Privind înapoi, iubirea mea a inceput ca o inocență,ca orice poveste de dragoste. Fiind un introvertit, nu am inițiat o conversație; nu a fost niciodată treaba mea. Deși nu am fost un singuratic, mă desfătam în gândul de a fi singur, pentru că mi-a dat timp pentru a-mi găsi refugiu meu din restul lumii.

CITEȘTE ȘI :  Din toate lacrimile care au curs cândva ...

Poate că personalitatea mea mi-a dat o imagine idealistă a modului în care ar trebui să fie relațiile. Dau vina pe sinele meu pentru că aveam acele idealuri, dar viața părea mai ușoară atunci când aveam o viziune inocentă a lumii.

ADVERTISMENT

Lecții învățate?

Dragostea poate fi atât de nestatornică, iar timpul atât de des leagă sau se rupe o relație. Cred timpul nu a fost într-adevăr de partea noastră. Noi nu întinerim și ne-am găsit la o răscruce în viața noastră. În cele din urmă, am constatat că trebuie să iau o decizie dureroasă.

Trecutul poate răni, dar experiența m-a învățat că o relație ar putea fie să meargă fie să fug de ea. Poate că atunci când eram mai tânăr, aș fi ales pentru a fugi; cu toate acestea, am învățat calea cea grea,de care nu pot fugi departe de trecutul meu, fără a fi bântuit de el. A venit înapoi la mine,mă bântuie, indiferent cât de mult am încercat să-l evit.

CITEȘTE ȘI :  Cine te iubește nu pleacă...

Ce poate să ne învețe amintirea unui iubiri trecute ? Cum să ne eliberăm, cum să fugim mai departe, sau, în final regăsirea dragostei adevărate ?

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy