Prima pagină » Gelozia cu limite

Gelozia cu limite

by Inimă Albastră
207 views

Iubirea aduce implicit cu ea gelozia, in mică sau mai mare măsură. Important este însă ca aceasta sa fie “gestionată” și folosită cerebral.

Surprize cu dragoste…

Dacă ai numărat deja câțiva ani de când sunteți împreună, cel mai probabil inspirația te părăsește atunci când vine vorba de cadourile sau surprizele pe care i le poți face în ziua aniversării voastre. Dacă vrei să fiți numai voi doi (ceea ce este de înțeles pentru toată lumea, mai ales pentru cei cu copii), fă o rezervare pentru o noapte la un hotel (poate fi chiar în orașul în care locuiți), luați masa împreună, relaxați-vă, dar în același timp încărcați-vă bateriile pentru noaptea ce va urma, apoi…totul va veni de la sine. Dacă, în schimb, vreți să împărtășiți bucuria cu prietenii voștrii, organizează-i o petrecere surpriză. în funcție de cât de îndrăzneață ești (și îți recomand să fii), poți “invita” un cuplu de striperi. Să vă “clătiți ochii” și unii, și alții…

Faceți abstracție de lucrurile mărunte!

Este dezordine în casă? Ceapa pentru mâncare nu este tăiată suficient de mărunt? În urma Sărbătorilor ai “achiziționat” un kilogram? Vaza cu flori nu este la locul ei? Trebuie să vă educați în așa fel încât să nu dați importanță acestor lucruri mărunte, care cel mai adesea degenerează în certuri inutile. Cum faceți asta? Pe o foaie de hârtie faceți un top 10 al lucrurilor care contează de fapt pentru voi. Cu siguranță aceste “nimicuri” nu se vor regăsi pe listă! Lipiți foaia într-un loc vizibil, astfel încât, ori de câte ori veți avea tendința de a vă face reciproc observații, lista să vă sară în ochi și să vă opriți la timp. Este mai important să vă iubiți! Nu contează nici măcar că patul scârțâie.

CITEȘTE ȘI :  5 lucruri pe care le poti invata de la un barbat

Gelozia cu limite

Iubirea aduce implicit cu ea gelozia, în mică sau mai mare măsură. Important este însă ca aceasta să fie “gestionată” și folosită cerebral. Dacă vezi că iubitului tău îi atrage atenția, pentru o secundă, o domnișoară cu fusta scurtă, nu comenta pe moment (asta, dacă și privirea lui este doar fugitivă). Lasă câteva zile să treacă, apoi, într-o seară, așteaptă-l îmbrăcată în cea mai scurtă fustă a ta, cu un pahar de șampanie în mână. Rezultatul îl vei afla singură!

ADVERTISMENT

Amantul virtual?

În orice relație intervin la un moment dat mici fisuri: fie că nu îți spune suficient de des cât de mult te iubește, fie că nu comunicați îndeajuns de bine, ori că nu îți dă atenția de care simți nevoia (și pe care o meriți!). Pe acest fond ușor fragil al relației, primești din senin un mesaj de la un fost coleg de liceu care ți-a văzut poza pe messenger: “Cât de bine arăți!”. și uite așa, începe între voi un schimb de complimente care vă fac zilele mai senine (chiar și în plină iarnă!), cel mult o întâlnire la o cafea. Nu te simți vinovată, pentru că ai grijă să nu depășești limitele impuse chiar de tine. Dacă totuși nu vrei să ai probleme cu “iubitul adevărat”, la un moment dat spune “stop”! Ți-ai atins scopul, ai aflat că ai aceeași putere de seducție… într-un cuvant, ți-ai recăpătat încrederea în tine, lucru care îl va face pe el să fie mai atent.

CITEȘTE ȘI :  Nimeni nu-i perfect...am inșelat destine...

Să nu crezi că el nu observă…

Ritmul în care se desfășoara totul în jurul nostru a devenit foarte alert – este motivul pe care-l invocăm atunci când nu facem ceva. Pe lista cu lucruri nebifate nu trebuie să se regăsească cele care țin de aspectul nostru. El te-a plăcut fiindcă erai impecabil aranjată. Deși aparent, după câțiva ani, el nu le mai da aceeași importanță, să nu crezi că nu observă schimbările. Ține minte: unghiile roșii, părul frumos coafat și rochița sexy rămân armele tale de seducție!

Ieșirea cu prietenele

A avea un iubit și a-ți petrece o seară pe săptămână cu fetele nu sunt doua lucruri care se exclud reciproc. Este bine să îi spui, încă de la începutul relației cu el, că ții în continuare foarte mult la acest tabiet. Să recunoaștem, oricât de bună prietenă ești cu iubitul tău, sunt unele lucruri pe care le bârfești doar cu prietenele. Dacă îl vezi îmbufnat în ziua cu pricina, invită-l și pe el o dată. Avertizează-ți prietenele, ele vor ști cum să procedeze, astfel încât a doua oară veți rămâne din nou singure, singurele, gata de dezvăluiri incendiare!

CITEȘTE ȘI :  Ce nu poţi schimba la bărbaţi

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy