Prima pagină » Iar nu dorm…zâmbesc cu zâmbetul unui copil inocent…

Iar nu dorm…zâmbesc cu zâmbetul unui copil inocent…

by Inimă Albastră
382 views

Iar nu dorm…zâmbesc cu zâmbetul unui copil inocent la vederea pisicii din preajma mea. Stă tolănită lângă mine, acoperindu-și cu lăbuțele ochișorii ăia mari și curioși care mă scrutează zi de zi cu aceeași dragoste. Doarme mititica și lumina veiozei îi denaturează visul dulce în care e cufundată.

Probabil e într-o lume pisicească perfectă; atât de perfectă cum numai pentru realitatea ei din vis poate exista. Cu toate acestea ea e lângă mine…îi simt blănița caldă pe pielea-miși îi întregesc simfonia torsului ei cu câteva mângaieri.

E minunat cum niște lucruri atât de simple pot să-ți umple sufletul de o lumină caldă, pe care o știi de atâta vreme dar care mereu te surprinde atât de mult.

CITEȘTE ȘI :  Vântul îmi fură o lacrimă … e lumina trecutului...

În seara aceasta m-am reîntâlnit cu o cunoștiță veche,zic eu…prea multe coincidențe pentru o seară chiar și  pentru mine.

ADVERTISMENT

In toți anii mei nu m-am mai simțit atât de conectat cu o persoană despre care știam atât de puțin și totuși atât de mult. Cert e că după două zile în pat, fără nici un chef de absolut nimic ființa aceasta m-a făcut încă o dată recunoscător pentru tot ceea ce sunt și ce am.

Probabil pare ceva exagerat, golit de un înțeles profund, dar nu e deloc așa.

Cu toții primim semne, cu toții știm că nu degeaba ne chinuie sufletul ăsta al nostru. Nu trebuie să fi un geniu să realizezi că noi , oamenii în primul rând trebuie să iubim. Si prin dragostea noastră să cântăm odă întregii creații.

CITEȘTE ȘI :  Albe versuri scrise cu lipsuri de clape bătute sau puse aiurea...

Gândurile zboară mii..vreau să trăiesc…vreau să mă bucur..vreau să ofer ce e mai bun din mine..oare e atât de greșit? Mi-a atras atenția ceva pe afară….cred ca…plouă! Și e atat de frumos!  Ma duc sa iau aer, afara!

Mă duc să simt cum stropii îmi mângâie obrazul, eventual să le simt gustul rece ,dulce și pur. Mă duc să fiu copilul din mine! Nu uita nici tu de al tău!

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy