Prima pagină » Încă îmi bântui gândurile…

Încă îmi bântui gândurile…

by Inimă Albastră
123 views

Au trecut câțiva ani de când nu te-am văzut…și sincer nu cred că am să te mai văd vreodată…Dar încă îmi bântui gândurile.

Trec luni de zile fără să îți pronunț numele, multe luni de zile fără să îmi treacă prin minte chipul tău…E o ușurare să nu te am în mintea mea în fiecare moment.E ca o gură de aer proaspăt să nu mi-o ia razna inima atunci când privesc vreo poza de-a ta. Dar sunt momente în care sunt întrebată de tine, iar eu privesc în pământ pentru că nu am nici cea mai mică idee. Habar nu am cine ești acum…

Credeam că m-am recuperat complet dupa ce te-am pierdut. Credeam că sunt capabilă să îmi continui viața fără să mă gândesc la tine. Dar cum poate cineva să-și revină total după pierderea unei mari iubiri? Aș vrea să știu. Pentru că, chiar daca trec multe luni de zile în care te uit, o bruscă amintire cu sau despre tine, mă face să mă simt neputincioasă. Am o cutie roșie de lemn în camera mea pe care rareori o ating, deoarece știu efectul pe care îl are asupra mea.

ADVERTISMENT

Indiferent cât de fericită sunt în acel moment, acea cutie mă umple de o tristă nostalgie pe care nu știu cum să o împiedic. Mă forțează să mă gândesc la trecut…La cât de mult te-am iubit…La cât m-ai iubit…Îmi amintesc iubirea, dorința, începutul și sfârșitul…Cum poți să te uiți la acele amintiri pe care le-ai avut și iubit fără să simți o durere în piept? Cum poți citi scrisorile cuiva pe care l-ai iubit și să nu simți vreo strângere de inimă?

E dureros să știi că niciodată nu vei mai împărți acele sentimente. Nu vom mai fi vreodată ce am fost. Și nu ne vom mai privi în ochi așa cum o făceam cândva. Mă sperie totuși că și acum mă afectează acele cuvinte scrise pe hârtie…cuvintele tale.

Știu că să încerci să uiți pe cineva e ceva imposibil. Și nici nu vreau să uit, să șterg acea iubire pe care am împărțit-o așa frumos. Dar chiar și după ani de chin și speranțe de a te uita, mă sperie că acele memorii din cutia roșie încă mă bântuie….

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy