Prima pagină » Am inima ruptă în bucăți, dar încă pot iubi…

Am inima ruptă în bucăți, dar încă pot iubi…

by Inimă Albastră
501 views

Chiar dacă ai inima ruptă în bucăți, viața merge înainte. Chiar dacă nu simți asta, ceva este blocat în tine. Iar realitatea pe care începi să o vezi nu e cea care o credeai, care o sperai.

Doare enorm de tare. Doare pentru că odată cu dragostea pentru cineva vine și încrederea în acea persoană. Iar când ultima fărâmă de încredere îți e călcată în picioare, realizezi că ai crezut într-un vis doar. Ca nimic nu a fost real. Totul a fost o joacă. Minciuni, insulte, o realitate care nu exista. Doar o credeai.

Iar tu nu înțelegi nimic. De ce a plecat, de ce s-a terminat totul…ce a fost până acum…ești bulversat, pierdut în realitatea recent descoperită. O realitate care nu îți e pe plac, nu e cea cu care erai obișnuit, care o cunoșteai. Încerci să mergi mai departe, să uiți totul, dar nu poți. Cel puțin, nu e deloc ușor să dai uitării totul. Ești doar singur. Într-o lume care nu o cunoști.

CITEȘTE ȘI :  Mi-e dor de tine . Mă doare groaznic de tare lipsa ta ...

ADVERTISMENT

Dragostea ți-a lăsat un gust amar. N-o vei mai vedea la fel ca până acum. Doar speri. Până la un moment dat în care te hotărăști că vrei sa mai dai o șansă dragostei. Poate a fost doar o greșeală. N-a fost să fie…Dar…pe toate chipurile vezi aceeasi persoană, aceeași ochi…același parfum. Vrei aceleași săruturi. Aceleași vorbe…Dar nimeni nu îți mai poate oferi acele lucruri. Era o persoană unică. Cum suntem fiecare.

Timpul va trece și vei tot căuta după același tipar. Te vei simți tot mai trist. Vei fi tot mai depresiv. Dar înveți ceva : dragostea așa este…cu iubire, cu durere, cu lacrimi și cu bucurii. Suferința face parte din ceea ce înseamnă o relație, o iubire, o dragoste…

CITEȘTE ȘI :  Pentru un suflet pustiu am început din nou să scriu ...

Rămâi cu optimismul. Optimismul care îți oferă speranța că undeva, cineva te așteaptă și este ceea ce cauți…Poate o vei găsi…poate te va găsi ea pe tine…rămâne optimismul.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy