Prima pagină » Întâlnim oameni de care ajungem să depindem sufletește…

Întâlnim oameni de care ajungem să depindem sufletește…

by Inimă Albastră
233 views

Întâlnim oameni de care ajungem să depindem sufletește, dar pe care îi pierdem într-o zi, ceea ce ne face să căutăm disperați alți oameni cu care să-i înlocuim.

Întâlnim oameni care ne fac promisiuni și care ne fac să visăm, dar care nu ne oferă nimic și care doar ne fac să așteptăm zadarnic irosindu-ne timpul, sentimentele și visele, iar într-o zi ne abandonează lăsând în urma lor tristețe, durere și dezamăgire.

Întâlnim oameni care trăiesc pentru noi și care ne fac foarte fericiți, oferindu-ne toată dragostea lor, dar și oameni care trăiesc doar pentru ei și care nu fac altceva decât să ne folosească în scopurile lor, pentru a ajunge acolo unde își doresc. Întâlnim oameni care ne redau încrederea, amintindu-ne că în spatele măștilor cu care ne-a împovărat răutatea lumii, se ascund niște ființe minunate, dar și oameni care ne fură naivitatea cu care credeam în frumusețea lumii și care ne obligă să apelăm la măști de protecție.

CITEȘTE ȘI :  Cui îi pasă că te trezești dimineața cu teama unei noi zile?

ADVERTISMENT

Oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Uneori trece o viață și nu reușești să te cunoști pe tine dar să ajungi să-i știi și pe cei din jurul tău. Oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Uneori trece o viață și nu reușești să te cunoști pe tine dar sș ajungi să-i știi și pe cei din jurul tău.

Prietenele tale bune și-au demonstrat prietenia într-un fel sau altul și ai ajuns să le cunoști, dar ești sigură că poți avea încredere în ele? Nu cred că există persoană care să nu se fi „ars” în privința prietenilor și care să nu se gândească de doua ori înainte de a acorda încredere unei persoane. Sunt foarte multe caractere dar și unele tipuri de prietene des întâlnite. Prietena falsă…Această prietenă întotdeauna are ceva de ascuns. De cele mai multe ori este vorba de un interes.

CITEȘTE ȘI :  Te-ai micșorat înăuntrul tău ca să încapi în forme nepotrivite.

Întâlnim oameni care ne oferă amintiri minunate la care apelăm atunci când nu mai avem nimic, dar și oameni a căror amintire doar deschide răni încă sângerânde ale sufletului.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy