Prima pagină » Întotdeauna am spus mai bine ADIO …

Întotdeauna am spus mai bine ADIO …

by Inimă Albastră
94 views

Întotdeauna am spus mai bine ADIO decât să spun BUNĂ. Spunând ADIO mi se pare mai solid. Există o „finalitate” pe care acel BUNĂ nu îl poate oferi.

Un BUNĂ este plin de întrebări și neliniști. Niciodată nu vei știi când acel BUNĂ se va transforma în „acreală”. Și nu vei știi când acel BUNĂ se va sfârși. Bineînțeles că nu toate BUNĂ se vor sfârși cu un ADIO. Nu orice îmbrățișare se sfârșește într-o respingere. Nu fiecare sărut se termină cu o despărțire. Nu pentru că să spui ADIO e ușor. Îți promit, nu este așa. Este greu. E dureros. Și te simți teribil. Dar până la urmă dupa un ADIO se va termina totul. După ADIO există o înțelegere că totul e rezolvat. Niciodată nu vei mai fii respinsă de acea persoana vreodată.

Până la urmă, dupa un ADIO iei totul de la capăt. Vei încerca să ștergi tot trecutul să poți începe iar și să te ridici din praful în care te-ai stabilit. Există o tragică frumusețe în fiecare ADIO. Aș vrea să am încrederea de a spune un BUNĂ cuiva care îl cred drăguț. Aș vrea să am încrederea de a merge la cineva pe care îl admir și să mă prezint.

ADVERTISMENT

Vreau să spun un BUNĂ fără frică sau limite. Aș vrea cu disperare să spun un BUNĂ fără ezitare și fără să mă gândesc de două ori. Dar nu pot spune BUNĂ fără să mă gândesc că nu va merge. Nu pot spune fără să mă tem că se va termina înainte de vreme…Deci, am devenit tot mai bun în a spune ADIO. M-am obișnuit să spun ADIO și să ridic mâna salutând cu ochii plini de lacrimi.

M-am obișnuit să rup relațiile. Am învățat să nu las zidurile mele protectoare să fie dărâmate. Simt o siguranță nebună în fiecare ADIO. Mă simt liber după ce spun acest cuvânt.

Știu că nu e normal. Poate fi considerată puțină nebunie. Sau poate sunt doar de piatră. Poate sunt plin de frică să iubesc iar, ca mai apoi să pierd totul. Mă umple de neliniște doar gândul de mă atașa plecând spre un punct fără întoarcere. Sincer, chiar mi-aș dori să pot spune BUNĂ. E tot ce îmi doresc uneori, indiferent de ceea ce mi-ar putea oferi în viitor. Tot ce îmi doresc e să spun BUNĂ fără să ascult șoaptele de ADIO din mintea mea.

Dar spune-mi, de cât timp e nevoie pentru ca un BUNĂ să devină permanent. Și ce se întâmplă dacă vrei nenumărați BUNĂ cu cineva care vede doar cortina de la final?

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy