Prima pagină » Într-o zi vei întâlni pe cineva care îți va schimba viața definitiv.

Într-o zi vei întâlni pe cineva care îți va schimba viața definitiv.

by Inimă Albastră
222 views

Într-o zi vei întâlni pe cineva care îți va schimba viața definitiv, care va schimba totul. Îți va schimba felul de gândire asupra vieții, felul în care te vezi pe tine însuți precum și felul în care te uiți la cei din jurul tău.

Această persoană poate fi cineva complet străin. Poate fi cineva pe care îl vei întâlni în stația de autobus sau la un restaurant stând la coadă alături de tine. Poți să întâlnești persoana într-un alt oraș, altă țară…în timp ce treci pe acolo în weekend. Nu prea contează unde se va întâmpla. Nu contează cum se va întâmpla. Dar într-o zi se va întâmpla.

Poate fi o simplă conversație despre vreme dar care poate duce la lucruri despre viață și moarte. Poate va fi un mic moment, o simplă privire și un gând comun care te va „lovi” ca un pahar de apă rece într-o zi de vară toridă.

CITEȘTE ȘI :  Un bărbat poate să reușească să facă o femeie să plângă...

S-ar putea să nu mai vezi acea persoană niciodată. Să nu mai ai o asemenea conversație…Va trebui să menții în mintea ta acea persoană pentru ca acea amintire să te lumineze în zilele tale întunecate. Vei vrea să ții imaginea acelei persoane întipărită în fiecare celulă a corpului tău, în fiecare atom al ființei tale…

Dar un singur lucru e sigur: te va schimba pentru totdeauna. Nu știi nimic despre acea persoană. Poate sunteți suflete pereche menite să se întâlnească doar pentru o singură zi, sau poate sunteți destinați pentru a continua împreună. Sau poate soarta va prefera ca voi să fiți doar prieteni.

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Mă străbate până la oase absurdul vieții.

Dar felul în care îți zâmbește va face ca totul să revină la normal în viața ta. Felul în care îți vorbește te va face să realizezi cât de mult ți-a lipsit așa ceva. Felul în care râzi la o banală conversație te va face să vrei să vezi lumea într-o altă lumină. Și acea persoană, acest străin perfect, te va face să vrei să devii un om mai bun.

Această persoană, va aprinde în tine o lumină care a fost stinsă de ceva vreme. Acest străin, te va scoate din lumea în care te-ai pierdut. Acest străin, va ridica toată frumusețea ta din interiorul tău, frumusețe pe care nu o vedeai…

Felul în care acea persoană te va privi te va face să te simți de parcă vă cunoașteți dintotdeauna, îți va spune că meriți tot ceea ce îți dorești pe această lume. Și această persoană, acest străin pe care l-ai întâlnit pe stradă sau în acea stație, te va face să te vezi în așa fel în care te vede și el. Într-o zi vei întâlni o persoană care îți va schimba total viața.

CITEȘTE ȘI :  8 gânduri despre o viață mai bună spuse de J.K. Rowling

Datorită felului în care zâmbește și-ți vorbește, vei vedea acel potențial într-o singură privire. Acele conversații purtate cu grijă te vor face să realizezi că meriți mai mult decât îți ofereai.

Într-o zi vei întâlni pe cineva care te va reinventa. Și când se va întâmpla asta, să nu arunci acel sentiment de venerație. 

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy