Prima pagină » Într-o zi vei întâlni pe cineva care va iubi fiecare părticică din tine

Într-o zi vei întâlni pe cineva care va iubi fiecare părticică din tine

by Inimă Albastră
443 views

Într-o zi vei întâlni pe cineva care va iubi fiecare părticică din tine, fie ele bune sau rele. Fiecare defect, fiecare cicatrice sau pată pe piele. Și va iubi acele defecte la fel de mult ca și părțile bune.

Vezi, nu trebuie să cauți o persoană care să te iubească atunci când ești perfectă. Nu trebuie să cauți persoana care te tratează frumos doar atunci când faci totul perfect, așa cum ei și-ar dori. Nu căuta persoana care nu te iubește pentru ceea ce ești tu cu adevărat.

Și îți promit ceva : într-o zi, că acea zi e mâine sau este peste cinci ani, vei găsi acea persoană. Chiar dacă tu crezi sau nu. O vei găsi. Știu că acea persoană există acum doar în visele tale. E doar un basm pentru tine. Te gândești că așa ceva nu ți se va întâmpla ție niciodată. Nu se va întâmpla unei persoane ca și tine care vorbește ca tine, care arată ca tine…care se comportă ca tine.

CITEȘTE ȘI :  Nu regreta că ai iubit...

Draga mea, ghici ce? Într-o zi vei găsi o persoană care va adora persoana ta. Felul în care arăți, felul în care vorbești…nepăsându-i cât de nebună sau prostuță ești.

Vezi tu…persoana potrivită pentru tine nu va fi omul perfect. Probabil nu va avea abdomenul plin de pătrățele sau un zâmbet de milioane. Poate va avea defecte pe care multți oameni le detestă. Dar așa cum el îți va adora defectele tale, așa le vei adora și tu pe ale lui.

ADVERTISMENT

Diferența între celelalte persoane și persoana ta este că acea persoană specială te va accepta cu adevărat așa cum ești. Și nu doar că va accepta. Te va și adora. Va adora ridurile de pe nasul tău atunci când zâmbești, va adora râsetele tale poate prea zgomotoase, va adora burtica ta pe care o va săruta la nesfârșit…Va adora felul în care te enervezi fără un motiv anume și cât ești de încăpățânată uneori…Va adora felul în care îl înnebunești. Va iubi felul în care te-au schimbat relațiile anterioare. Te va iubi chiar și în momentele în care îi testezi dragostea lui pentru tine.

CITEȘTE ȘI :  Ai grijă ce om ești !

Va iubi ficare părticică din tine. Și nu va conta cât de urât te vei purta cu el, ce vorbe urâte îi vei spune în momentele tale de nebunie…te va iubi în continuare. În ciuda dezamăgirilor tale, a frustrărilor tale, ale defectelor tale…defecte de care tu te simți rușinată. Dar el nu. El le va adora. Mai mult decât crezi.

El va lua toate lucrurile care ție nu-ți plac și le va îmbrățișa, le va săruta la fel cum va face și cu părțile tale frumoase.

Pentru că tu ești cea mai frumoasă persoană pe care el a întâlnit-o și nu are nici cel mai mic gând să schimbe ceva la tine….

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Oamenii care iubesc nu-și cer scuze.

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy