Între rău și bine, între frumos și urât…

  Între rău și bine, între frumos și urât,între minciună și adevăr,între lumină și întuneric,între frica și curaj,viața noastră merge înainte.

  ADVERTISMENT

  Ne dresăm inimile să simtă bucuria și să alunge tristețea,iar mintea ne-o educam gândind pozitiv mereu.

  Iar printre toate acestea, noi trebuie să găsim pacea și liniștea,siguranța,echilibrul.Fiindcă numai avându-l putem merge mai departe,putem face spectacolul să continuie.Avem puterea aceasta, avem datoria aceasta! Explorați-va sufletul,căutați resorturile care vă pot aduce bucurie și speranță.

  ADVERTISMENT

  Dezmorțește-ți sufletul și lasă emoțiile să-ți fie razele care te înseninează. vezi tu, mugurii de speranță așteaptă să-i crești, să te-ngrijești de grădina viselor. deschide ferestrele inimii și-n fiecare cameră așează-ți flori proaspete, stropite cu rouă. împletește-ți cunună de gânduri și poart-o în lume cu mândrie – lasă să înflorească în tine curajul de a fi și-n exterior, așa cum arăți în interior.

  CITEȘTE ȘI :  Evită iluzia tristeții când mintea îți induce credința că nu ești suficient de iubit...

  Poartă-te cu sinceritate și fă un răsărit din fiecare zâmbet. simte adierea momentelor de bucurie și lasă-le să te scape de întrebările fără răspuns – acelea așezate-n cute, pe frunte. pune-ți în piept un mărțișor de amintiri frumoase, din care s-aduni energie pentru poveștile ce-așteaptă a fi trăite. strânge în buchet oamenii pe care îi iubești și mergi cu buchetul acesta de mână. transformă-te în primăvară. împrimăvărează-te!

  Rostul unui spectacol e,până la urmă,să placă, să fie frumos,să fie admirabil!Altfel…e zadarnic.

  ADVERTISMENT