Prima pagină » Îți e permis să crezi în tine…

Îți e permis să crezi în tine…

by Inimă Albastră
94 views

Îți e permis să crezi în tine…vorbesc serios ! În ciuda trecutului care te bântuie și pe care vrei să-l uiți…

În ciuda tuturor oamenilor care îți spun că nu ai să reușești în nimic. În ciuda tuturor care te izbesc cu cuvinte, în ciuda tuturor șoaptelor din capul tău care îți spun că acele persoane au dreptate. Ți-e permis să întorci spatele acelor grupuri de oameni care te-au tachinat atât de mult. Le poți spune în față că tu meriți…meriți ceva mai mult decât cred ei. Spune DA visurilor tale pe care le-ai neglijat atâția ani.

Te poți privi în oglindă și să îți șoptești fără ezitare „azi o să fac asta. Într-un final am să o fac !”

CITEȘTE ȘI :  Ăsta e adevărul despre a căuta pe cineva care să te completeze.

Ți-e permis să te vindeci indiferent cât va dura. Ți-e permis să simți tot ce a fost aruncat în inima ta…să lași acei demoni să iasă din pieptul tău. Îi poți elibera. Să lași durerile afară din sufletul tău. Ia-o cu pași mărunți spre ceea ce vrei sau dorești. Fii răbdătoare cu tine însăți și cu progresul tău în ceea ce faci. Nimic nu se va întâmpla într-o clipită, va dura ceva timp. Poate câțiva ani.

ADVERTISMENT

Nu contează cât…nu te opri niciodată.

Suflet frumos, ți-e permis să strălucești.

Chiar și când viața te lovește ca un crivăț crunt, ți-e permis să mergi înainte. Și chiar când oamenii îți urlă cele mai josnice și amare cuvinte despre tine, mergi înainte. Și chiar cînd trecutul vine și te apasă încât simți că nu mai ai oxigen în plămâni, ți-e permis să respiri. Ți-e permis să alungi toate acele gânduri negative.

CITEȘTE ȘI :  Femeia care îți simte dorul..

Cel puțin să încerci. Pentru a păși înainte, indiferent cât de mici vor fi. Zâmbește cel mai strălucitor zâmbet. Și îți e permis să nu îți ceri scuze pentru cât de tare strălucești. Meriți să crezi că meriți un viitor măreț și magic.

Îți e permis să crezi că ești minunată. Pentru că ești mai mult decât o simplă fată. Ești mai mult decât te consideră oamenii. Ești o capodoperă draga mea. Nu înceta niciodată să crezi în tine. Si mai ales, nu înceta niciodată să vezi cât de minunată ești.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy