Prima pagină » Îți scriu din nou….

Îți scriu din nou….

by Inimă Albastră
104 views

Îți scriu din nou. Nu pentru că aș fi uitat de tine vreodată, dar pentru că nu găsesc altă cale de a-ți spune ce simt. Mi-am sugrumat cuvintele și uneori mă prefac că dacă nu spun nimic, nici nu simt nimic. N-am să spun că n-am mai iubit niciodată. Am iubit și înainte de tine.

Știu că n-am să mai iubesc pe altcineva. Nu mă tem de asta. Mă tem să ajung cu cineva pentru care nu simt nimic. Frica de așa ceva e mai mare decât umilința pe care o simt uneori atunci când îți spun ce mă doare și tu mă ignori.

Nu sunt o victimă. Aleg să te iubesc. Aleg cu toată inima să fii ultimul bărbat din viața mea. Te-aș alege în toate viețile și în orice moment dacă ar fi să te întâlnesc din nou. Te-aș alege din milioane de bărbați care-mi acordă toată atenția și toată dragostea lor. Te-aș alege iar și iar, chiar dacă nu ai știut să-mi fii alături și nu am știut să ne purtăm unul cu celălalt. Nu mi s-a întâmplat niciodată să iubesc așa de mult încât să nu pot spune un cuvânt în fața acelei persoane. Nu mi s-a întâmplat niciodată să mă rog pentru cineva care mă rănește mai mult decât mă ocrotește. Nu mi s-a întâmplat niciodată să simt durerea cuiva ca și cum e a mea. Nu te condamn. Eu sunt cea care nu vrea să plece. Eu sunt cea care îți scrie mesaje întregi pe care nu ai timp să le citești. Eu sunt cea care s-a obișnuit cu dorul de tine și cu tăcerile. Eu sunt cea care nu vrea să fie fericită cu altcineva.

ADVERTISMENT

Nu știu ce fac. Dacă e bine sau rău. Știu că doar fac ce simt și nu mi-e rușine să te iubesc. Știu că e greu să avem încredere unul în celălalt. Știu că am greșit de multe ori. Nu știu însă, de ce e atât de greu dacă ne iubim. Mă întreb unde greșesc. Mă întreb dacă și eu te rănesc fără să vreau la fel de mult precum reușești tu să o faci…Îmi spun că doar oamenii pe care îi iubesc mă pot răni așa.

Cei pentru care nu simt nimic nici nu mă pot atinge cumva…Și așa, revin după un timp la tine cu aceleași emoții și același entuziasm ca și în prima zi.

 

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy